Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így is folytatnátok?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve vagyok együtt egy idősebb férfivel ( Ő 37 én 21 leszek) szeretem ő is engem viszont mások előtt nem fedhetjük fel a kapcsolatunkat... csak a szűk család tudja

Nincs felesége gyereke nem erről van szó.

Fogalmazzunk úgy, hogy olyan körökben mozog ami miatt még egy ideig nem mondhatjuk el mindenkinek egy pár vagyunk.

2016. ápr. 1. 09:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%

az okokat és a körülményeket, ahogy azok súlyosságát, valódiságát, vagy elfogadhatóságát is csak te ismered. mindenki más csak találgatni és tippelni tud, hogy miből fakadhat ez és a saját tippjei alapján tudja megmondani, hogy ő elfogadná-e.

ez a te életed, neked kell tudnod, hogy az okok tényleg elfogadhatók-e, tényleg valódiak-e illetve, hogy számodra így van-e értelme ennek a kapcsolatnak, vagy zavar annyira a helyzet, hogy inkább a nyilvánosan felvállalt kapcsolatot válaszd valaki mással ehelyett az ember helyett - esetleg megpróbáld kiharcolni, hogy a helyzet változzon.

2016. ápr. 1. 12:26
 12/16 anonim ***** válasza:

Akkor folytatnám, ha reális eselye van annak, hogy ez a kapcsolat egyszer "normalis" lesz.

Pl. ha idővel felfedhető, akkor ok.

De pl. ha pap (es nem bűnöző...:) ) , vagy ha sose derulhet ki az igazsag, akkor inkabb olyan párt keresnék magamnak, akivel normalis, esetleg kesobb csaladi eletet elhetek.

2016. ápr. 1. 14:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Engem a csaj nem akart felvállalni... szakítottam is vele
2016. ápr. 3. 20:29
 14/16 anonim ***** válasza:
Meg is érdemled,már ne haragudj! Komolyan ennyire buta és naív vagy?
2016. ápr. 5. 12:02
 15/16 anonim ***** válasza:
58%
lehet h tanár a férfi a lány meg csak frissen végzett és ezért nem szabad? más indok csak kifogás
2016. ápr. 5. 19:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom ha nem törvény vagy vmi szabály tiltja a kapcsolatot akkor abból nem sülhet ki sok jó.izgi meg minden,de nem ad biztonságot.
2016. ápr. 13. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!