Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért kell kigúnyolni egy lányt ha mély hangja van?
Nekem az énektanár azt mondta anno, hogy mezzoalt vagyok. Szóval mély, de közepesen, vannak még mélyebb hangú lányok is. Engem ezért soha nem gúnyoltak ki. Bár volt egy kolléganőm, olyan cicivel, hogy megölt a sárga irigység, pici is, vékony is, fiúsabb vonásokkal és nagyon, fiúsan mély hanggal, na akkor néztem, hogy hoppá, de ez kb. tartott egy napig, és gúnyolni meg egyáltalán nem jutott eszembe. És ja, egyet értek, én is azt hittem, a mély hang izgató.
Tudom nem tartozik ide, de nekem férfiból is a basszbariton tetszik, a cincogástól hülyét kapok. De lehet ez pasiknál máshogy működik, ki tudja, nincs fütyim... vagyis van de nem én hordom... khm... Hozzászólhatnának végre az urak is :D
Sok pasi kifejezetten szexinek tartja a mély hangot nőknél, többségüknél pedig egyáltalán nem hátrány.
Az a sok pasi, aki kigúnyolt, számszerűsítve mennyi? :D És mit mondtak pontosan?
Az én hangom is mély és imádják.
De amúgy ez sztem nem a felnőtt kategóriába való kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!