Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki? A pasim meg akarja látogatni a volt nőjét. Nélkülem!
Szűkkörű házavató bulit tart a csaj, és meghívta a páromat is. A párom mondta hogy elmehetnénk, de mivel hétköznapra esik mondtam hogy lehet hogy dolgozni fogok még akkor mikor lesz a buli. Erre a reakció az volt hogy akkor beugrik addig a házavatóra, és utána majd eljön elém.
Mikor mondtam neki hogy ha jól érezné magát nélkülem akkor menjen nyugodtan arra nem is jött egyenes válasz, csak valami hablaty :(
Az a bajom ezzel a csajjal hogy a fél városunk átment rajta, amire nagyon büszke is, ha éppen kapcsolatban van, akkor ott is félrelép lehetőleg két másikkal. És a pasim ezt nem is tartja rossznak, elnézi neki, mert hálás hogy egyszer kisegítette őt.
Nagyon rosszul érzem most magam, nem bízom ebben a csajban és utálom a gondolatát hogy a párom átmegy hozzá :( Mit csináljak?
24/N
Alapból ilyen nővel a normális pasik nem tartják a kapcsolatot, a félrelépést a normális pasik sem bírják, egyszer használatosnak tartják max, de nem ápolnak kapcsolatot velük. Azért a barátod hozzáállás a ribikhez is érdekes.
Én most kimentem és megkérdeztem erről a páromat. Azt mondta hogy nem menne, sőt nem tart exekkel kapcsolatot mert csak a gond van belőle, ha esetleg olyan a helyzet hogy valaki mégis tartja a kapcsolatot, akkor is együtt később (a te esetedre szabva, a munka után)! Ha titeket hívtak meg, akkor ti mentek és nem ő. Akkor tartják fenn a kapcsolatot ha ez tetszik nekik és esetleg még úgy gondolják hogy van esély valamire.
Fel kell készülni arra az eshetőségre is hogy kicsit többet iszik, az ilyen nőket ez motiválja, izgatja, hogy legyen valakije és rámászhasson, a lebukásveszély kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!