Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zaklat és fenyeget az exem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklat és fenyeget az exem. Van egy közös gyermekünk is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 évet voltunk együtt, most 1 éves a kicsi. Tavaly novemberben küldtem el, mert állandóan lelopta a pénzt a kártyámról. Agresszív s szerencsejátékfüggő, vert és fenyegetett. Novemberben megtettem a lépést, és kiraktam. De csak azért tudtam megtenni, mert a kislányunkat biztos helyre vittem előtte.Nem voltunk házasok. A kislány az én nevemen van.Ő csak apasági nyilatkozatot tett (a születése után 1 hónappal), mert az akkori munkahelye közölte, papír nélkül nem kapja meg a pénzt a baba után.

Azt persze nem tiltottam, hogy jöjjön a kislányhoz. Jött is november végén, és december elején. Könyörgött, hogy békésen intézzük el, és megbeszéltük, hogy januárban elmegyünk a gyámügyre közösen. De megváltozott. Dec 23-24-26-27-28-29, 31 -re kért időpontot. Mindig aznap lemondta, hogy mégse jó, nem tud jönni...

Januárban a kislány szülinapját is tönkre tette.

Én változtattam telefonszámot, letiltottam facebookon (mert irdatlan mennyiségű szidalmazó és zaklató levelet kaptam tőle, voltam rendőrségen feljelentést tenni zaklatásért, majdnem én kaptam szívtam meg azt is)

emailen is letiltottam,mert fb híján ott talált meg. Közben felkeresett az albérletének tulaja, hogy lopott tőle pénzt, hamis szerződéssel ki akarta adni a lakást másnak (kauciót lenyúlta), nem fizetett és csajokat dugott, zaklatott.

Nem láttuk sokáig, kiderült az országból is elmenekült. Jött a Húsvét.(Márc 19,26 és április 2) ezt a három hétvégét lefoglalta, h majd jön valamelyiken. Jött 26-án, és most megint bekattant:

Újra regisztrált fb-re az 1 éves kislánya nevével és képeivel! Azonnal jelentettem. És aztán tiltottam. De előtte ügyvéddel fenyegetőzött, hogy előbb elvesztem a kislányunkat, mint gondolnám.

de bemásolom a levelét lentebb...

Ez ma reggel történt, és elegem van, hogy tiszta ideg vagyok és rettegek tőle. Imádom a kislányomat és ez az ember egy beteg. Nem bízom benne, ahányszor bántott, megalázott nyilvánosan és megfenyegetett, kihasznált... De nem tudom megszabadulni tőle.

(egy példa, mivel apum nem engedi be a házba, anyum munkahelyén találkoztunk, előtte órákig sértegetett sms-ben - honnan tudta meg a számom??? - és utólag kiderült, csak azért csinálta, hogy összevesszek vele, és ő végig hangfelvételt csinált titokban...)

Én egyedül voltam gyámügyön, február elején elindítottam a bíróságot is, de nem haladok, mert nem tudok semmit az emberről. Nem adja meg a címét, sem a munkahelyét, semmit.

Biztos sok mindent kihagytam, de az a lényeg, hogy tönkre tesz mindent...

Komolyan, mit csináljak? Iszonyatosan félek tőle. Pénzem nincs, ő nem fizet november óta. Hazudozott minden félét, pl azt, hogy rákos. (aztán kiderült, hogy a gyomoridegtől fekélye lett....)

2016. márc. 30. 14:30
 1/5 A kérdező kommentje:

ez volt a ma reggeli (hajnali 2kor) üzenete: I will be at the court today 8 a clock, if i am not punctical ready, i will write you. please understand, i do not have phone or pad in moement. if i am not at you at 10.00 then be sure i will write you arround this time a message from internetcafe, that i can come later or not today. I will come so or so, because you will get mail from my lawer Dr. Gyoergy Aranyi , because of all papers wich have to do with mia. also i will offer tomorrow somethings to the court and the office for our time. i just tell you now what will be my offer for the time. every week 1,5 hours at the same day or all two weekends you have to give mia to a special office where you have to leave after and i visit her alone until my time is over, it will be arround 4/8 hours every second weekend, if we do not find a solution. the law is, i have to pay, i have to travel until she is 3, and you have to give a room and i can stay with mia. not at the playground, not at the coulturehouse,it will be at your home or at the childservice station in budapest. you can decide. i will go this way today, if you do not agree, one of this two ways, the court will decide one of this. until morning i can let you time to decide. what you want, the first or the second. but i will not agree with playground and coulturehouse. i will not agree with any stupid roule. you can do my life worst and worst timi. you can hurt me more and more, you can try to destroy or make my life more and more shit. or you can find back to the reality. i dont know which horse is riding you that you are so bad and shit to me last days again, you dont care about anything. you do not know how often and how much you was hurting me in the past. just with your words if i dont do... you will... i love mia, i respekt you, i love you, but that isnt importamd for you, you lost all of this kind of soul. i would do all for you, if i would just see once, that you do for me and do nt write me bad things. i dont know what was the problems with 4 pictures, which cant just see friends, i lost my pad with over 400 pictures, you dont care about, all moments of our past. thats hurting my soul and you just fight with me. i cannot understand what is wrong with you, i can just think why you speak so with me and do this with me. are you really loved me once? are you really dont care about mia? if yes maybe you look first for her and then for you! it is so importand for our daughter that she is connected with me to. not just with you. i just say it once, if you wanna fuck one other man....DO IT... but let me the connection to my daughter. she is my blood and soul and i am her father. dont write me again some shit or words like if i dont do or .... do what you want to do, what you like to do, you can destroy your life, if you want or suffer at your lovely home. but i wanna see my daughter so often as i can. this is my last warning. and believe me. look first after the name DR. Gyoergy Aranyi, you loose mia faster as you believe if you try to destroy our life. i will never let you live quitly if we do not find a way! i wanna that you talk kindly with me. that you respekt me, that you answer me kindly and that you do not push me to the wall.

listen my last words.

you was my biggest love! you are the best place and mother for mia,

noone can do a nice job for mia like you! i respekt you for this.

i hate the past what WE did wrong. I am sorry that we cant go back to a traffic and search a better way. believe me, I DONT WANT that you have stress. i can accept if you wanna a new boyfriend, i can accept if we do not talk 6 days in a week. BUT 1 DAY is MIAS and MINE, no way without! try to find yourself, pick up yopur life again, and try to go out from that prison, never you will be free! never!!! you just follow rules , but i am not the fold for this.

YOU ARE THE BEST WOMAN, MOTHER and WIFE. i dont say this without reason. }}}}} I just wish to be the best Father!!!!!

BELIEVE IT NOW! or we just will fight and destroy us.

2016. márc. 30. 14:35
 2/5 A kérdező kommentje:

Valószínűleg vmi baj lehet a fejével. Állandóan hazudik, sajnáltatja magát, semmije nincs (és nem is volt soha). A legnagyobb hibám ez az ember, mikor az utcára került egy hónapja, azért is én voltam a hibás (szerinte, minden rosszért én vagyok a hibás).

Csak a kislányom miatt nem adom fel. Normál esetben egyszerűen nem venném tudomásul a létezését, de mindig a láthatással fenyegetőzik...

2016. márc. 30. 14:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Hova valósi az exed? Csak mert ugye angolul ír...
2016. márc. 30. 16:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha igazak a leírtak nyugodtan vállalhatod a pert. Amúgy tényleg orvosi eset, miért maradtál egy percnél tovább mellette.
2016. márc. 30. 17:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Német az illető.

Én sem maradtam vele. A baba születése előtt kétszer szakítottunk. Egyszer én hagytam ott 4 hónaposan, ő Bejött a munkahelyemre könyörögni. Aztán 10 hónaposan. Akkor ő ment el és 2 napra rá visszajött. Olyankor kb 1 hónapig felhők közé emelt..

Aztán Megszületett a kislányom és kitöltötte minden időmet, ez az ember meg féltékeny volt a saját gyerekére. Tehát ő ugyan annyi törődést várt el magának tőlem. De mellettem nem volt ott.

Ha felemeltem a szavam, megfenyegetett. Ha csomagolni kezdtem, ütött. Az volt az utolsó eset, mikor a kislány a kezemben volt és addig rugdosott míg el nem estem és ki nem esett a kezemből. Soha nem felejtem el. Akkor azt mondta, ha bárkinek szólok, Sosem látom újra, és elment vásárolni a gyerekkel. Én remegve telefonáltam segítségért. Eljöttünk. Ez volt nyáron.

Szeptember végén (3 hónapig napi szinten kért bocsánatot és mintaemberként támogatott,) adtam 1 utolsó esélyt, de mondtam, hogy egy stikli és vége. November első hétvégéjén lett elküldve. Tudom én voltam a hülye. El is vesztettem a bizalmam...

Viszont tegnap rászántam magam ügyvédre. Azonnal távolságtartási végzést fog kérni, elintéz nekem mindent. Le kell írnom mindent megismerkedéstől kezdve. A gyereket pedig Innentől nem láthatja, a bíróság után is csak felügyelettel.

Hála istennek.

Szívesen megírom az illető nevét privátban, hogy senki (főleg fiatal, naiv lányok!!!) ne essen ebbe a hibába!

Tudom, hogy

2016. márc. 31. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!