Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kellett volna kavarjak vele? Vagy mi volt ez?
Orok eleteben nocsabasz volt a pasi. Ezelott tobb, mint fel evvel osszejott egy csajjal(tipikus apuci kislanya, hisztizik, mindent megkap, nyerit nevetes helyett, mint Seherezade a VV-bol, vagy honnan), es 16 evvel fiatalabb, mint a srac. Mindig mindenet kipakolja, full smink....Nem is ez a lenyeg, nem tudom, milyen kapcsolat van kozottuk, annyit tudok, hogy van kozuk egymashoz. Voltam mult szombaton eskuvon, es ott volt a srac is. Jol ki voltam mondjuk oltozve(ciklamen magassarku, fekete feszulos, dekoltalt miniruha, smink...de allitolag neki az ilyen csajok jonnek be), majd odajott hozzam. Hulyeskedtunk, majd elkezdett fogdosni, csokolgatott, olelgetett, vegul smaroltunk. Tobbszor megprobalt mar felszedni, de nem hagytam magam. Az utobbi idoben elek, szoval nem loktem el magamtol.
Miert csinalta, ha baratnoje van, es all a csaj mindig rendelkezesere? Most en mit kellene lepjek?
23l
Vadalma megmondta a tutit. Lehetsz egy strigula neki, aztán annyi.
26/F
Smároltatok és ennyi.
Max egy strigula lennél ahogy a többiek is írják. Ha ennél több akarsz lenni, akkor nem vele kell kezdened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!