Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kellett volna kavarjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellett volna kavarjak vele? Vagy mi volt ez?

Figyelt kérdés

Orok eleteben nocsabasz volt a pasi. Ezelott tobb, mint fel evvel osszejott egy csajjal(tipikus apuci kislanya, hisztizik, mindent megkap, nyerit nevetes helyett, mint Seherezade a VV-bol, vagy honnan), es 16 evvel fiatalabb, mint a srac. Mindig mindenet kipakolja, full smink....Nem is ez a lenyeg, nem tudom, milyen kapcsolat van kozottuk, annyit tudok, hogy van kozuk egymashoz. Voltam mult szombaton eskuvon, es ott volt a srac is. Jol ki voltam mondjuk oltozve(ciklamen magassarku, fekete feszulos, dekoltalt miniruha, smink...de allitolag neki az ilyen csajok jonnek be), majd odajott hozzam. Hulyeskedtunk, majd elkezdett fogdosni, csokolgatott, olelgetett, vegul smaroltunk. Tobbszor megprobalt mar felszedni, de nem hagytam magam. Az utobbi idoben elek, szoval nem loktem el magamtol.

Miert csinalta, ha baratnoje van, es all a csaj mindig rendelkezesere? Most en mit kellene lepjek?

23l

2016. márc. 30. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert le akar varrni. :) Ha neked is csak néhány numerára kellene a srác, hajrá, ha komolyabban gondolnád vele, szerintem inkább felejtsd el.
2016. márc. 30. 13:09
 2/5 Noren1989 ***** válasza:

Vadalma megmondta a tutit. Lehetsz egy strigula neki, aztán annyi.

26/F

2016. márc. 30. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Smároltatok és ennyi.

Max egy strigula lennél ahogy a többiek is írják. Ha ennél több akarsz lenni, akkor nem vele kell kezdened.

2016. márc. 30. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Te mondtad, mert nőcsábász. Az ilyet nem gátolja meg az, hogy csajuk van abban, hogy egy smárolás vagy egy dugás erejéig ne szedjenek fel vmi hozzád hasonlót... már nem azért, de kb. úgy viselkedsz, olyan vagy, mint a kiscsaj, csak te még idősebb is vagy (ilyen korban azért az ember tudhatná, hogy esküvőre nem illik mélyen dekoltált feszülős minirucit felvenni... ez nem kiöltözés, ilyet jóérzésű ember diszkóba vesz fel kb), nrem értem, milyen jogon sértegeted. Ja, nem, mert a csaj nem más pasijával smárol.
2016. márc. 30. 13:42
 5/5 A kérdező kommentje:
5. en nem sertegetem a csajt, nem en mondtam rola, azokat, amiket leirtam, hanem a sajat ismerosei, baratai :))
2016. márc. 30. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!