Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még 30-40 közötti férfiak, akik komoly kapcsolatot, családot szeretnének?
En 32 voltam mikor megismertem a ferjem, o akkor volt 29. Eleinte feltem hogy fiatalabb meg hasonlok, de sokkal erettebben gondolkodott mint nemely nala idosebb ferfi (elotte szinte csak joval idosebb pasijaim voltak). O 29 evesen tudta, mit akar. Szinte azonnal osszekoltoztunk, valahogy termeszetes volt. Most 6 eve vagyunk egyutt, 3 eve hazasok, van egy gyonyoru kislany es tele vagyunk tervekkel. Persze nalunk is vannak rosszabb napok de osszessegeben jonak mondanam a kapcsolatot mert rengeteget dolgozunk rajta mindketten.
Szoval szerintem ne zard ki ha nalad valamivel fiatalabb a fiu ha komolyan gondolja, es foleg ne hidd hogy barmi is veszve van. Ahogy te valamiert epp egyedul vagy mert meg nem talaltad meg akit kerestel, ez rajuk is igaz lehet. Jo, mondjuk ha 40 ev folott meg sosem volt hazas meg nincs gyereke akkor elgondolkodnek de szerintem hagynek egy eselyt...
Ez a baj veletek nőkkel...
30 alatt a jóképü,izomkakukk kell aki sármos,vad állat az ágyban stb....most meg ,hogy rájöttél hogy öregszel és válnál a nagy macsótól most már a normális kell akit eddig le se sz@ rtál...
Grat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!