Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet, hogy szerelmes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl tapasztalt a szerelemben, ezért nem tudom mi is ez az egész. Van egy fiú, akivel igazából nem ismerjük egymást, csak mostanában elég sokszor fordulunk meg ugyanazokon a helyeken. Egy ideig nem fordítottam neki túl nagy jelentőséget, nem gondoltam hogy tetszik, vagy valami. Történt azonban, hogy egyszer rajtakaptam, hogy nézett engem, és akkor tekintetünk találkozott. Azóta teljesen megváltozott minden. Most már helyesnek tartom őt, és alig tudok nem rá gondolni. A srác fiatalabb is egy kicsit tőlem, mégis valami annyira vonzz benne, és úgy érzem nagyon összeillenénk, és semmihez sincs kedvem, csak arra vágyom, hogy újra lássam. Lehetséges, hogy egyetlen pillantástól szerelmes lettem belé, és ezért kezdtem el őt szépnek is látni? A helyzet az, hogy én nagyon nem örülök ennek a helyzetnek, mert általában az ilyenekből úgysem lett semmi, bár még egyetlen pillantás sosem volt rám ilyen nagy hatással, mint most. Ha meg is állapodnék abban, hogy tetszik nekem, jönnének a sablonos kérdések, mint 'vajon neki is sokat jelentett az a pillantás?', ami teljesen hülyeség, mert a fiúk esetében nagyon nehéz megállapítani, hogy tetszünk-e nekik avagy nem. Mi a véleményetek erről? :$
2010. ápr. 4. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
hát lehet hogy csak fellángolás. de ha azt mondod úgy sem lesz belőle semmi, akkor nem is lesz. legyél kicsit optimista, akármi lehetséges!
2010. ápr. 4. 19:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Természetesen nem gondolom úgy, hogy úgyse lesz belőle semmi, csak belefáradtam már ebbe a szerelmesdibe. Erről a srácról amúgy se vagyok képes rosszat feltételezni, lehet, hogy csak a csípésre várok, hogy felébredjek xD
2010. ápr. 4. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol és milyen gyakran látjátok egymást, de szerintem megérne egy próbát ha megismernéd, vagy valahogy adódna egy alkalom ahol meg tudnátok egymást ismerni.
2010. ápr. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!