Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról hogy érzéseket lehet-e táplálni, hogy meg lehet-e kedvelni egy másik embert, úgy hogy soha nem találkoztatok még? (22F)
Úgy is fogalmazhatnék, hogy mit gondoltok az interneten keresztül történő párkeresésről, de igazából az része érdekel, hogy el tudjátok-e képzelni, hogy két ember megtudja-e kedvelni egymást úgy hogy egyszer sem találkoztak.
Természetesen minden választ szívesen várok, de kérlek titeket, hogy kultúrált válaszokat adjatok. Köszönöm.
Én pár hete ismertem meg egy lányt interneten. Egyből összhangban voltunk és nagyon megszerettük egymást. Gyakorlatilag úgy beszéltünk egymással, mintha már együtt lennénk. Sajnos talán ez is volt a probléma, hogy olyan messze sikerült mennünk, hogy élőben nem tudtam azt adni, amit írásban, mert nehezen oldódó típus vagyok. Így a hölgynek kételyei támadtak. Valószínű ebből nem is lesz már semmi, annak ellenére sem, hogy külsőre is tetszettem neki.
Szóval igen ki lehet meg lehet kedvelni, nagyon is, de vagy nagyon jól fog elsülni, vagy nagyon rosszul. Kétélű dolog, nagyon vékony határral.
Persze, meg lehet kedvelni egymást. Kölcsönös szimpátia nélkül nincs is értelme személyesen találkozni. Viszont nem célszerű túlságosan szabadjára engedni az érzelmeket, mert ahogy írták is már előttem, rosszul is elsülhetnek a dolgok élőben, és az nagy csalódás. Pont ezért nem érdemes túl sokáig halasztgatni a találkozást. (Viszont elkapkodni sem kell, ahogy néhányan szokták, mondván, úgyis minden élőben dől el; de esetedben ez fel sem merül.)
Én netes ismerkedéskor óvatos voltam, csak négy pasival alakult ki olyan szintű kölcsönös szimpátia, hogy találkoztunk is pár hét után, és csak az egyikből lett egy rövid kapcsolat.
Aztán egy újabb próbálkozásnál pár intenzív cseteléssel töltött nap alatt nagyon erős vonzalom alakult ki köztünk "online", és a felesleges köröket megelőzendő találkoztunk egy héten belül. Mindkettőnknél "villámcsapás-érzés" volt, és bár egyáltalán nem problémamentes a helyzet, de másfél éve együtt vagyunk.
Köszönöm mind a 7 válaszadónak a válaszát, észrevételét, tapasztalatát amelyet megosztott velem (és másokkal is). Nagyon hasznosak voltak a válszok. :)
Ternészetesen a további válaszokat is szívesen várom, szívesen olvasom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!