Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öcsém és én is idősebb nőt szeretünk, mit csináljunk anyámékkal? Lent
Az öcsém 20 éves, fél éve ismert meg egy nála 6 évvel idősebb nőt. Szépen lassan összejöttek, jól megvannak, nem is igen látszik a korkülönbség. Apám még hagyján, de anyám..folyton azt mondja, majd meglásd, hamar gyereket akar, meg különben is ott van az a sok szép fiatal csaj, miért nem onnan válogat. Na most, én meg beleszerettem egy 32 éves, elvált (gyermektelen) nőbe, aki szerencsére viszonozza az érzelmeim. Most leszek 25...szóval így húsvéti ajándéknak gondoltam elmondom, de mégsem tettem, csak apámnak, hümmögött kicsit, de anyádnak ne mondd meg kifejezéssel. Mind a ketten elköltöztünk már ( illetve az öcsém majd most fog), felnőtt emberek vagyunk, elvileg nem kellene beszámolni, de azért nem esik jól anyám hozzáállása. Mit lehet addig tenni? És tényleg ennyire gáz lenne ez a korkülönbség, vagy csak anya fújja fel?
( Egyébként se én, se az öcsém nem szeretjük annyira a "korban hozzánk illő" lányokat, akik szerint az a kapcsolat, ha 0-24ben velük foglalkoznak, meg mindegyik csak az instagramját bújja és ugyanúgy néz ki..)
A te választásod, meg az öcsédé... és magatoknak választjátok, nem másnak.
Én sohasem aggódok semmiféle korkülönbség miatt... az csak egy dolog, nem is a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!