Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mi lenne a reakciótok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi lenne a reakciótok, ha most hirtelen a barátnőtök elmondaná nektek hogy babát vár?

Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 23:49
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
55%

Ne legyenek illúziói, a mai pasik 98%-a lelécelne.

Akkor se vállalja a felelősséget, ha ő akar hónapok óta megszakítással "védekezni", mert " szorítja a gumi".

Az ő fejükben a szex és a terhesség nem kapcsolódik össze. Csak dugni akarnak, 100% nettó élvezet, felelősségvállalás és problémák nélkül.

Ezért akarják, hogy a csaj szedje a tablettát. Nekik semmi dolguk vele, nem ők nyelik a hormont, nem nekik lesz gombájuk állandóan, nem az ő libidójuk csökken.

Ha becsúszik a baba, lehet fröcsögni, hogy te nem szedted rendesen, oldd meg.

Egyébként viszlát!

A maradék 2% meg házas és hűséges, tehát nem barátnője van, hanem felesége. Pont azért mert családot akar. Ők örülnének.

De minél nagyobb a szexuális szabadosság, annál nagyobb istencsapása a terhesség.

A dns-teszt is ezért kell: magukból indulnak ki, miszerint hírből se ismerik a monogámiát.

Aztán hogy meglepődnek, mikor kiderül, hogy akkor is kell fizetni gyerektartást, ha ők gyereket se akartak, és semmi beleszólásuk sincs, hogy megszülessen-e.

Az egy vadromantikus álomkép, hogy a pasid örül a meglepi babának. Csak a filmekben van ilyen.

Ahogy hűséges pasi és romantikus randi is csak ott fordul elő.

Szokj hozzá.

2016. márc. 27. 09:30
 22/34 Költőnő? ***** válasza:
Igazad van. Most utánaolvastam. Bár gondolom nem olcsó mulatság.
2016. márc. 27. 09:31
 23/34 anonim ***** válasza:
Megbeszélném vele, hogy mikor szándékozik abortuszra menni. (A barátnőm és én se tervezünk gyereket, a megtartás nem opció.)
2016. márc. 27. 12:17
 24/34 anonim ***** válasza:

21: És akkor eszembe jut a volt barátnőm, aki gyakorlatilag ragaszkodott hozzá, hogy megszakítással védekezzünk, mert allergiás a gumira.

Nem kell ennyire démonizálni a férfiakat. A nők is megérik a pénzüket, ha az óvatosságról és gyerekvállalásról van szó.

2016. márc. 27. 12:32
 25/34 anonim ***** válasza:
De amúgy tényleg, ki a fasxom örül egy "meglepi babának"?
2016. márc. 27. 12:36
 26/34 anonim ***** válasza:

#14 100%ig logikus és jogos apasági tesztet csináltatni, de ugyanolyan logikus és jogos, hogy ezzel a lépéssel vége a kapcsolatnak.

Következmények nélkül nem alázhatsz meg valakit azzal, hogy kimondod előtte, orvosok előtt, és valszeg család/barátok előtt, hogy nem bízol benne. 0 bizalommal nem lehet családot alapítani.

2016. márc. 27. 18:35
 27/34 anonim ***** válasza:

26-os

Tök jó amit írtál.

Szóval akkor a társadalom békéje csak alapuljon azon, hogy a férfiak soha nem tudhatják meg, hogy akire a pénzüket, idejüket, energiájukat költik, legalább valóban az övék-e.

Nem érzed úgy, hogy akkor legalább azt kéne támogatnod, hogy csináltassák meg az apaságit saját költségen?

2016. márc. 27. 18:45
 28/34 anonim ***** válasza:
Örülnék a dolognak, de ez nyilván nem olyan öröm lenne, mintha akartuk volna a babát, hanem ha így alakult, akkor ez van. Aztán biztosítanám, hogy természetesen mellette vagyok mindenben.
2016. márc. 27. 18:56
 29/34 anonim ***** válasza:
27: de nem gondolod, hogy ha együtt vagy mondjuk 4 éve egy nővel, szeretitek egymást, bíztok a másikban, már esetleg a házasságot is tervezitek, akkor az a leglogikusabb, hogy valóban a tied a gyerek? Már persze, ismerve a magatok védekezési szokásait. Ha elkötteted magad, akkor valóban logikus lépés az apasági, ugyanúgy, ahogy egyéjszakás vagy sima szexkapcsolat esetén is, de egy tartós, bizalmon és szerelmen alapuló kapcsolatban miért? Nyilván persze hallottunk már mindannyian hűtlen feleségekről és zabigyerekekről, de azért hogy egyből ezt feltételezi igen sok pasi, hogy a nő, akivel heti 3x szexel mondjuk, végül terhes lesz, az biztos megcsalta, az szerintem elég meredek. Főleg, ismét, ha egy tartós kapcsolatról beszélünk, és a kérdés erre alapoz. És tartós kapcsolatot mégis, minek tartasz fenn valaki olyannal, akiből kinézed, hogy mással csináltatja fel magát? Nekem ez a logikus, hogy ha van párod, abban megbízol annyira, hogy teszt nélkül is biztos lehetsz benne, 100%, hogy tiéd a gyerek. Én amióta ismerem a párom, azóta nem feküdtem le mással, eléggé fájna, ha neki is ez lenne az első gondolata a hírre, hogy na, akkor most menjünk apaságit csináltatni. Minek van velem, ha ennyire sem bízik bennem?
2016. márc. 27. 19:00
 30/34 anonim ***** válasza:

#27 Mondtam, hogy teljesen jogos, és logikailag hibátlan amit írtál, de az apasági teszt hercehurcának akkor is természetes velejárója, hogy abban a pillanatban visszafordíthatatlanul elhidegül tőled a párod.

Természetesen jogod van bizalmatlannak lenni, de a párodnak is joga van úgy dönteni, hogy neki ez nem kell az életébe.

2016. márc. 27. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!