Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes, hogy mindig én legyek az okosabb?
Nem egyszer veszítettem el potenciális csajt, mert nem keveredtem feleslegesen vitába más emocionálisan értetlenebb pasikkal, így sajnos, hogy mindig a csajra bízom a választást, hogy a vitát a kanokkal elkerüljem, gyakran a másik "vaddisznó" személyiség szerkezetű férfi győz, mert az pofátlanabb sóz szerint.
Helyes, hogy mindig én legyek az okosabb? Néha mintha ez a sok értelem megfeküdné a gyomrom és, jönne, hogy harcoljak akkor is ha lehet össze kell verekednem az illetővel, - ami non szensz lenne - racionálisan nem látom értelmét, "küzedeni" a csaj kéne válasszon elméletileg.
Értelmes érett hozzáállással mindig veszíteni fogok? Arról van szó, hogy a csaj engem is bír, de mindig a "vaddisznóval" megy el végül.
24/F
Egyszerűen nem tudom értelmezni a kérdést, valahogy az én köreimben nem szokás, hogy egy nő egyszerre több vasat tart a tűzbe, és a férfiaknak "harcolni" kell érte. Mifelénk ha valakinek van esélye, akkor neki (és csak neki) adunk biztatást, és a pasik erőfitogtatását kiröhögjük.
Az a gyanúm, hogy nem a megfelelő körökben próbálkozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!