Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy a személyiségem vagy stílusom miatt félnek tőlem a férfiak?
Interneten teljesen jókat beszélgetek, ismerkedek, nem vagyok csúnya lány de élõben elkerülnek a férfiak.
Mikor Interneten vagyok meg aranyosnak, érdekesnek találnak.
Elég sötét ruhákban járok, nem sminkelek, nincs mûkörmöm, rockos a stílusom.
Személyiségre pedig egy roppant egyenes, elég hülye humorú, értelmes lány vagyok.
Mitõl félnek? (Nem társkeresés csak nem értem miért nem vesznek észre)
Nem hinném, hogy a stílusod miatt. Én is hasonló vagyok, mondjuk nincs bajom a színes ruhákkal, de ez legtöbbször kimerül a skótkockás rakott szoknyákban (amiből van vagy 15 különböző), meg 1-2 színesebb, leginkább barna felsőben.
Sok válaszolót nem értek, mi az, hogy nem nőies ez a stílus...? Több szoknyám és magassarkúm van, mint a legtöbb átlagos lánynak, nem beszélve a mindenféle harisnyákról, leggingsekről (amiket vastag harisnyaként hordok, nem nadrágként, így pl télen is szinte mindig szoknyában vagyok).
A bulizásról annyit, hogy sose voltam nagy partyarc, sose dohányoztam, nem drogoztam, és az ihb jellegű dolgok sem az én asztalom. Koncertekre járni szeretek, de inkább kis bandákéra, ahol ismerem az együttest. Párom is rocker, ő sem épp bulizós fajta, hozzám hasonlóan nem dohányzik, diplomás vegyész, mindemellett basszusgitározik, sportol... Szóval ő sem épp az a típus, akit itt korábban leírtak rocker pasi címszóval. Nem pletykák alapján, meg egy-két ember által kéne megítélni egy csoportot :)
Egyébként, valószínűleg rossz körökben mozogsz, vagy tényleg a személyiségedben, szokásaidban van valami zavaró/ijesztő, de ezt látatlanban nehéz megmondani. Én nem csak rocker pasiknak szoktam bejönni, gyakran kezdeményeztek random az utcán is. Próbáld magadat, viselkedésedet külső szemlélőként megítélni, vagy kérj ebben segítséget egy barátnődtől.
Nem tudom, képet szoktatok neten cserélni? Olyan képet mutass, ahol ilyen hétköznapi összeállításban vagy.
Nekem kifejezetten szexi, én is rockos vonalat képviselek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!