Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat, hogy a személyiségem vagy stílusom miatt félnek tőlem a férfiak?
Interneten teljesen jókat beszélgetek, ismerkedek, nem vagyok csúnya lány de élõben elkerülnek a férfiak.
Mikor Interneten vagyok meg aranyosnak, érdekesnek találnak.
Elég sötét ruhákban járok, nem sminkelek, nincs mûkörmöm, rockos a stílusom.
Személyiségre pedig egy roppant egyenes, elég hülye humorú, értelmes lány vagyok.
Mitõl félnek? (Nem társkeresés csak nem értem miért nem vesznek észre)
csak tudom hogy rossz indulatu es nem megerto vagy
ennyi
Ez számomra nem tűnik rocker megjelenésnek. Inkább mint valami motoros csaj.
Ez a csaj jó... :)
Szerintem a ruhazati megjelenesed miatt nem kezdemenyeznek: a rocker stilus nokon a kovetkezoket sugallja:
szeret kitorni a hambol, fektelen bulizasokat
Szabadelvu, azaz parkapcsolatra nem alkalmas, mert ugyse akar komolyat
Nagyszaju, arogans, durva, szadista hajlamai vannak, domina ( = te akarsz kezdemenyezni, a felenk pasikat vonzod)
Meg egyszer hangsulyozom,hogy a fentiek nem a Te konkret jellemed, hanem , hogy valoszinuleg mit gondolnak a ferfiak, ha rad neznek. ( A ruhazati stilusod miatt.) Szoval szerintem megtorpannak a vagany stilusod miatt.
Tehat, ha tovabbra is tartod a stilusod, akkor kezdemenyezz Te ismerkedest. Azaz, ha vaganynak oltozol, akkor legyel vagany.
te sem
adsz eselyt masoknak
es meg neked all feljebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!