Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy ilyen pasit elcsábítani?
Figyelt kérdés
Fontos neki a haza, tesz is érte, emellett szereti a drámákat, színházat, operát... kicsit elvont dolgokat. Imádja az irodalmat... De nem az a tipikus könyvmániás, aki sehova sem jár. Jár bulizni, nem veti meg az alkoholt - persze túlzásba sem viszi. Dolgozik, emellett éli a fiatalok világát, sokat szentel az érdeklődésének.2010. ápr. 4. 10:13
2/10 anonim válasza:
Én egy ilyen lány vagyok, és engem könnyű elcsábítani,engem úgy lehet, ha a dolgokról, melyek engem is érdekelnek tudunk közösen beszélni,látom, hogy a fiú, aki meg akar hódítani, értelmes, kedves srác,van saját véleménye.
3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. ápr. 4. 10:24
4/10 bekő tónika válasza:
am én is ilyen srác vagyok :) 2. commentelő korod?:)
5/10 A kérdező kommentje:
:)
Esetleg még valaki tipp? :D
2010. ápr. 4. 10:59
6/10 anonim válasza:
Egy ilyen pasit eléggé nehéz elcsábítani.Válogatósak eléggé...Elhívod randira és ha tetszel neki akkor onnantól ő irányít...De ha a randit lebeszéled vele akkor semmiféleképpen se mondd vissza...
7/10 anonim válasza:
hát szertintem ugy tudnád elcsábítani ha közös témát találnátok kiderítenéd h mi jön be neki egy csajon és ugy öltöznél vagy ilyesmi esetleg idézhetnél a kedvenc könyvéböl szerintem ez nagyon tetszene neki:)
8/10 anonim válasza:
Próbálj vele jobban megismerkedni, és elmondod neki, hogy bejön neked nem lehetne-e, hogy másképp tekintsetek egymásra.
9/10 anonim válasza:
Ne próbálj meg miatta más lenni, magadat add, az a lényeg. És ha neki az nem tetszik, akk nem játszhatod meg magad állandóan előtte...
10/10 A kérdező kommentje:
tudom, de az érdeklődést fel kell valahogy kelteni
2010. ápr. 12. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!