Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják automatikusan az embereket azt aki lelki sérült?
Ez ebben a formában általánosítás.
Azt mondani, hogy ez általánosítás, szintén egy általánosítás.
Manapság elvárt a tökéletesség. Aki nem tökéletes azt lassan agyonverik. Végül is Dr.Goebbelsnek igaza volt
"Az erős csakis akkor győzedelmeskdhet, ha a gyengét kiírtja".
De a mai "humánu" világban nem csak simán tarkónlövés, hanem szép lassan kiutálják hátha minél hamarabb megdöglenek.
A lelki sérülésed átmeneti vagy végleges?
Végül is a lelki betegség is betegség,de nem hiszem,hogy sokan utálnák az ilyen embereket,inkább csak sokan kerülik őket.
kerülés, utálat kb ugyan az.
Végleges.
"Manapság elvárt a tökéletesség. Aki nem tökéletes azt lassan agyonverik. Végül is Dr.Goebbelsnek igaza volt
"Az erős csakis akkor győzedelmeskdhet, ha a gyengét kiírtja".
De a mai "humánu" világban nem csak simán tarkónlövés, hanem szép lassan kiutálják hátha minél hamarabb megdöglenek."
Ezt úgy mondjátok mintha az állatvilágban nem löknék ki a társai a falkából az elgyengült öreg farkasokat a satnya kölykeiket a nőstények vagy épp nem ölnék meg a gyengébbeket akár saját falkán belül. Ez nem emberi dolog hanem ha úgy tetszik a világ rendje.
Ettől még nem utálja a falka az öreg farkast csupán nincs a falka segítségére sőt hátráltatja őket.
Az emberek ugyanilyenek. A legtöbb ember számára teher egy lelki sérült pátyolgatása. A lelki sérültek legalábbis akikkel eddig összehozott a sors (már azok akik feltűnően sérültek voltak) vagy lehúzták a másikat érzelmileg vagy olyan érzelmi hullámvasúton utaztak amire én nem szívesen váltok jegyet.
Mindezektől függetlenül minden ember sérült valamennyire szerintem viszont vannak akik nem tudnak együtt élni a saját sérüléseikkel és megnehezítik vele mások életét. A sok ilyen tapasztalat miatt riad vissza sok ember az ismerkedéstől ha megtudja/ megérzi hogy a másik nem ép. Legalábbis nekem ez a véleményem.
Nem lenne humánusabb meggyógyítani őket? Vagy ha nem akkor egy kis cián? Nem, inkább szenvedjenek.
Megölni senkit nem etikus ha akarja ölje meg magát. A meggyógyítás megint csak ilyen. Csak azt lehet meggyógyítani aki akarja is hogy segítsenek neki és próbál segíteni önmagán is. Bár én nem igen hiszek a pszichológusok munkájában.
Szóval a kirekesztettség ellen önmagának kell dolgoznia szerintem. Én nem hiszem hogy a világnak kéne változnia azért hogy valakinek jobb legyen.
Kicsit "borg-os" a gondolkodásod "a tökéltlenséget el kell törölni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!