Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek nem is tetszenek már az izmos lányok?!
Figyelt kérdés
Sokszor veszem észre azt,hogy én kevésbé tetszek más fiúknak mint a vékony lányok. Én általános iskolában végig tesi tagozatos voltam,rengeteg tesi óra volt ami elég kemény volt és úszás is volt..Minden nap 3-4 tesi óra legalább volt.. Középsuliban is rendesen voltak tesi órak mindennap..Sokat jártam röplabdázni,teniszeztem,emelett még táncoltam is,futottam stb..Mostanság is futok,küzdősportra járok,táncolok.. Kinézetem háát fura lehet de 150cm magas vagyok és a combjaim nem valami vékonyak,vastagok és izmosak,hasam is lapos,izmos,a vádlim.is vastag... Talán azért nincs szerencsém a fiúknál mert viccesen nézek ki,hogy alacsony termetem ellenére izmos vagyok?2016. márc. 23. 07:24
11/15 anonim válasza:
Nekem bejön az alacsony+izmos kombó. Furcsállanám, ha tényleg nem jönnél be a srácoknak. Talán csak egy peches szériád van.
12/15 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz megmondani, de nekem inkább az izmos, sportos lányok jönnek be, mint a vékonyak. 36/F
13/15 anonim válasza:
tudsz mutatni legalább hasonló testalkatról képet?
14/15 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek az izmos lányok, és szeretem az alacsonyakat is. szóval nekem nem lenne gond :D
15/15 anonim válasza:
Nekem tetszenek, de én nem tetszem nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!