Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kapcsolatban vagy/ családod van megtetszhet a szomszéd családos férfi/nő?
Persze, hogy volt. Meg is csaltam az akkori párom. Nem érte meg. Évekig szenvedtem, mert szerelmes lettem, viszonzatlanul. Az akkori párommal ha nem csalom meg, akkor sem lett volna túl hosszú kapcsolat. Fiatal voltam. Na meg azt a būntudatot. Soha nem éreztem olyan rosszul magam utána. :(
Azóta is van hogy vonz valaki, de nem él a közelben és nem tudnàm megcsalni a férjem. Szeretem, tisztelem. Testi vonzalomért nem adnám fel az eddigi életem. :)
11 ha választani lehet, ugy nem.
De olyan alapon, hogy lehet több lesz belőle, ugy más.
De jo kapcsolatban meg nem éri meg hibákat magamra vállalni hogy aztán a másik sérelmeit hallgassam bologatva, vagy bocsanatert esdekelve, ami talán évek mulva is megmaradhatna köztünk, vagy félhetnék h visszakapom.
Max nem biztos kapcsolatban lépnék félre bosszubol meg ehhez hadonlok amikir az sem számit már, ha rámegyünk esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!