Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi szexpartnert vallottatok be a párotoknak?
Mit hisz a párotok, hogy mennyi szexpartneretek volt ő előtte? Mi a valóság? Akik nem az igazat mondták, azok miért nem?
Kort, nemet, együtt töltött időt írjatok.

Ő a 35., akivel lefeküdtem. És milyen érdekes, ezt tudja ő is.
Valószínűleg ha ezen múlt volna a kapcsolat, most nem várnánk a közös gyerekünket.
27N

Ha rákérdez,én őszintén bevallanám,hogy mennyivel voltam.Ha most lenne,akkor 13-at mondanék,mert ennyi volt,amúgy meg nem dörgölném az orra alá.
22/L

Azért vannak itt számok kéremszépen...alig 20 évesen 13 meg 16...27 évesen 35 :))))
Párjaitoknak jó sok gusztusuk lehet....

Hazudik az összes :) el ne hidd. Fizikai képtelenségeket állítanak.

#31. vagyok. Ha már itt megy a találgatás mindenkiről, meg mindenki hazudik...
A saját helyzetemet leírom, nekem egy 10 éves kapcsolatom volt, 14-től 24 éves koromig, értelemszerűen vele vesztettem el.
Utána volt egy rakat 1alkalmas, akkor halmozódott fel így ez a szám, mert a 10 év után úgy éreztem, kimaradt egy csomó minden az életemből, stb, és csináltam sok hülyeséget... Aztán ezekkel leálltam, volt egy 1 éves (táv)kapcsolatom, majd szünet, és utána a jelenlegi kapcsolatom. Nem állt érdekemben sem neki hazudni, sem egy anonim oldalon. De bármerre megyek, nyilván nincs rám írva, és nem reklámozom. Büszke nem vagyok rá, de elásni sem tervezem magam érte.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!