Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha randiznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha randiznátok egy nővel (28 éves) és kiderülne, hogy még otthon él a családjával, mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Van munkám egyébként csak nem akarom albérletre költeni a pénzt, mert utazásra költöm inkább meg képzésekre. Most meg randizom valakivel és nem mertem elmondani neki, mert úgy éreztem ciki lenne, de kénytelen leszek bevallani, mert jól alakul köztünk a dolog.

2016. márc. 21. 21:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%
Kedves kérdező és válaszolók ugye erzitek ezt a kettős mércét?Ha egy nő kiir egy ilyen kérdést 10BŐL 1férfi mondja azt hogy baj és talán elnézné,ha ugyanezt férfi irja ki hasonlo eletkorral akkor 30bol 30nő azt mondja hogy fúj anyuci pici fia,onallotlan,takarodj alberletbe,örökre egyedül fogsz maradni stb....Na ez a nem mindegy.....26/F
2016. márc. 22. 01:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Nálunk 3 generáció lakik 1 házban... Soha nem értem meg az ilyen kérdéseket...

Mégis mi a ciki ebben?

2016. márc. 22. 06:51
 13/18 anonim válasza:

Azért az sem mindegy hogy milyen az az otthon. Többgenerációs ház, mint ahogy az utolsó írja vagy egy egyszintes(szobák egymás mellett) ház/lakás.

De alapvetően nincs baj az otthonéléssel. Sokkal többet lehet így félretenni.

Én még akárhány különélőnél voltam, döbbenetes körülmények fogadtak. Többen egy lakásban, egy patkánylyuk igényesebb volt, stb. Erre verik a nyálukat?

2016. márc. 22. 08:00
 14/18 anonim ***** válasza:

12# vagyok

Egy 3 szobás panelban nőttem fel a szüleimmel ottis éltünk 29 éves koromig, amikor is úgy adódott, hogy megismertem a feleségemet, akinek már volt egy kislánya, 1 évvel később összeházasodtunk, lett saját gyerek is, neki nem volt sok pénze, költözni kellett... Nézegettük a házakat de 20 év hitelt fizetni egy lepukkant pármillás házra, hát kösz nem... Ezért kerestünk inkább több generációs házat, a törlesztés 10 év, havi 110.000 ft, ez soknak tűnik, de 2 kereső és 2 nyugdíjas fizeti... Gyerekek mellé soha nem kell bébisintér, mindig tud rájuk vigyázni valaki...

Csak haszon van belőle, hogy többen vagyunk... Soha nem értem meg, miért ilyen ciki a szülőkkel élni... Persze ha kamasz lenne a kérdező az más... Kamaszkorban nincs cikibb, mint egy szülő.

2016. márc. 22. 08:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem ciki a "szülő", de nem hiszem, (még több generációs ház esetén sem) hogy nem lépnek fel "generációs" problémák!

De engem már az is irritál, ha megkérdezi, hogy ez vagy az minek kell, meg miért így, meg őnemakarbeleszólnideŐmáshogycsináltavolna!

Jobb a békesség! 100km+ távolság és nyugodtan él mindenki. Én nem terhelem őket, élhetik az életüket. Meg én (mi) is.

Ha valakinél működik, csinálja, de ezért miért kellene lenézni. Az is megérthető, ha valakinek kicsúszik a lába alól a talaj (vagy egyéb nehézségek vannak) és a szülőkkel él (vissza kényszerül).

De az nemtől függetlenül elfogadhatatlan, hogy csak azért él otthon, mert a mamahotel kényelmesebb, 30 év felett ez szinte biztos út az agglegény/aggszűz egyedülléthez.

2016. márc. 22. 08:51
 16/18 Titusztitusz ***** válasza:
Én személy szerint nem szólnék semmit sem, mivel nem találnám úgy, hogy bármi jelentőséggel is bírna a dolog, viszont nem mindenki egyforma...A kérdésedre NEM ITT, hanem az ADOTT ILLETŐNÉL próbáld meg finoman, óvatosan megkeresni a választ...Azért nem hiszem én azt el, hogy óvatos tapogatózásokkal-célozgatásokkal, ne tudnád kiszedni az illetőböl az Ő meglátásait a dologgal kapcsolatosan...
2016. márc. 22. 09:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Tök leszarom ki hol lakik, a lényeg úgyis az, hogy közösen hol fogunk lakni...
2016. márc. 22. 10:02
 18/18 Bolcs_Elek ***** válasza:

Szerintem egyaltalan nem ciki.

Az a ciki hogy ilyen eszedbe jut.

2021. febr. 17. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!