Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos a lánynak, hogy ne ő kezdeményezzen, hanem hódítsák meg?
mert várják a szőke herceget fehér lovon...
na és persze jót tesz a büszkeségüknek,imázsuknak(xD) ha udvarol nekik egy fiú
Szia!
Szerintem még mindig szép dolog,ha egy férfi udvarol egy nőnek. Én személy szerint virágot is szoktam venni,ami manapság nem annyira divat,de a nők még most is szeretik(Vagy tévednék?).
F
Mert elég szánalmas dolognak tartanám, ha lány létemre nekem kéne udvarolgatnom a fiunak.
Hiába jössz azzal, hogy ma már más világ van, mint régen, vannak dolgok, amik nem változnak.
A nők menstruálnak, a nők szülnek, a férfiak udvarolnak.
Azt meg inkább csak zárójelbe irom le, hogy akkor se kéne olyan fatökű, tutyimutyi "férfi", aki még ahoz is gyáva, hogy megszolitson, vagy udvaroljon.
Attól függ mire érted a kérdést.
Ismerkedésnél... Igenis a fiú jöjjön oda hozzám, és mondja a szemembe, hogy szép vagyok! Legyen férfi a talpán és amit akar azt mondja is meg. Sokan pédáloznak az egyenjogúsággal... hát amelyik fiút Én szedem fel ,az milyen szerepet tölt be a kapcsolatba? Anyait? Akkor maradjon otthon ő főzni, mosni és meg kocsmázok és megkeresem a betevő falatot. Ha egy fiú az elején udvarol az azt jelenti, hogy tudja mit akar és nem egy elveszett ember.
Ha szexre érted... ott meg szeretek én kezdeményezni ,mert imádom elcsábítani a párom. Úgy érzem magam mint valami femme fatale akinek lehetetlen ellenállni és ez a szexuális önbizalmam megtöbbszörözi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!