Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg rib@nc lennék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg rib@nc lennék?

Figyelt kérdés

Szóval van 1 srác,aki már régóta tetszik,de ez amolyan plátói szerelem féle.

Ma voltam a plázában és egy srác leszólított és elkezdtünk dumálni. Megbeszéltünk holnapra egy randit.

Bnömnek ezt elmondtam, Ő meg szószerint lerib@ncozott,hogy hogy képzelem ezt miközbe nekem más tetszik...

Szerintetek most neki igaza van?

Igaz,hogy még csak 15 vagyok,de attól nem randizhatok senkivel? A másik sráccal úgy se jn össze,akkor meg miért ne?

2010. ápr. 3. 19:54
1 2
 11/19 anonim válasza:
Nem csak te, hanem a barátnőd is ribanc...
2010. ápr. 3. 20:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Ettől szerintem nem leszel ribanc. Ha mindkettővel dugnál, akkor mondhatná.. :D
2010. ápr. 3. 20:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Dehogyis. És állj ki magadért inkább, mert ha valaki engem ribancozna le (ráadásul ok nélkül), én ott helyben szájon törölném, akárki legyen is az.:D
2010. ápr. 3. 20:39
 14/19 Decoy ***** válasza:

ribanc, lotyó, kúrva, prosti,kurtizán stb....

semmi köze a kérdéshez csak leírtam....

amúgy a barátnőd hülye

te meg csak menj a randidra nyugodtan

2010. ápr. 3. 20:50
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem vagy rib@nc !!!

Ha csak tetszik a srác és nem még nem jártok.. akkor miért ne randizhatnál mással?

Nem értem a barátnőd felfogását :S De az biztos h nincs igaza !

2010. ápr. 3. 20:51
 16/19 anonim válasza:
szerintem csak akkor kezdj egy új pasival,ha teljesen biztos v abban,h aza másik "tényleg csak plátói" szerelem.nem túl jó dolog úgy járni vkivel,h közben vki más kellene nagyon...az meg megint nem túl jó helyzet,ha összejössz ezzel a plázás sráccal és idő közben kiderül,h a másikkal is lehetne vmi.mert akk dobod ezt a srácot,v ha mégse,akkor meg annak is megvan az esélye,h eszed majd magad azon,h vajon mielyen lett volna azzal,akivel régóta akartál volna vmit...
2010. ápr. 4. 02:47
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg, ha sikerül összejönnöd a plázással, akkor rohadtul nem fog téged érdekelni a másik srác. +, ha úgyis tuti plátói maradna, akkor legalább segít elfelejteni a másik. (Különben sem tisztességtelen dolog a plázással szemben, elvégre nem is lenne miért féltékenykednie...)

Na de a kérdés még mindig az, hogy rib@anc vagy-e. Nem, mert ha rib@nc lennél, nem ismernéd a plátói szerelmet.xD

2010. ápr. 4. 03:07
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyébként én is attól félek,hogy majd a két szék közé fogok majd esni...
2010. ápr. 4. 12:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Dehogyis vagy! Természetes, hogy vágysz a beteljesült szerelemre, és ha elfogadtad annak a fiúnak a 'meghívását' akkor ő is tetszik neked. A fiatal lányokkal néha előfordul, hogy egyszerre több srác tetszik nekik, hiszen az még nem szerelem,de ha már valamelyikkel járni kezdesz, akkor a másikat mindenképp vond ki a hatáskörödből!
2010. ápr. 4. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!