Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejelöljem ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejelöljem ezt a lányt? (Én is lány vagyok)

Figyelt kérdés

Hétvégén bulizni voltam párommal meg 2 haverral.

Egy lány jött oda hozzánk aztán ahogy váltottunk pár szót vele, engem hívott el táncolni pedig a többiek fiúk voltak velem csak :)

Mosolyogtunk egymásnak, elég közel nyomtuk a táncot egymásba fonódva.

Utána ott hagytam hogy párom vár biztosan.

Megmondta a nevét, mert kérdeztem hogyan találhatom meg. Szerintem ha nem lett volna párom, több is lett volna ez... :)

Meg is találtam közösségi oldalon. Nem akarok tőle semmit, de hátha beszélgetnénk :) vagy hülyén nézne ki bejelölni?

2016. márc. 20. 08:02
 1/5 anonim ***** válasza:
És a párod mit szólt ehhez?
2016. márc. 20. 08:09
 2/5 A kérdező kommentje:

Ő nem látott ebben a táncban semmi pluszt így nem csinált belőle ügyet.

Ha fiú lett volna az zavarta volna de fiúkkal le sem állnék egy jelentéktelen táncra sem.

2016. márc. 20. 08:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez úgy gáz, ahogy van. Ha ilyenek az igényeid, jelöld be.
2016. márc. 20. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Jelőld be nyugodtan!

Ha amugy jófejnek tartod, barátságig elmennél vele.

Elkezdtek beszélgetni.

Hamar tisztázodni fog ki mit szeretne és azt is meg lehet beszélni ha neked több nem fér bele.

Semmire nem kötelez amit nem szeretnél.

Ha végképpen nem megy, lehet törölni az ismerösséget.

2016. márc. 20. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Jelöld be! Hívd randira! Lelkesen igent mond, aztán nem jön el. Üdv az egynemű ismerkedés világában :)
2016. márc. 20. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!