Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak részére saját készítésű ajándék: teljesen hiábavaló?
Hát azt most hagyjuk, hogy ez egy elég csúf általánosítás.
A kérdés, hogy milyen típusú ajándékot szoktál készíteni?
Dísztárgyat, vagy használatit?
(Lehet, hogy a másik típussal kellene próbálkoznod.)
Kedves első, leírtam, hogy használati tárgyat. A dísztárgyaknak nem sok értelmük van, főleg, ha férfinak adod.
Utolsó: az igényeihez mérten csinálok mindent. Amikor tönkrement a pénztárcája, elegáns bőr pénztárcát csináltam, amikor átállt a bio tisztálkodási termékekre, készítettem neki kávés szappant, ami nem tartalmaz káros anyagokat, stb. Sokoldalú vagyok, de amúgy szívesen olvasnék javaslatokat is, hogy mit szeret kapni egy férfi.
én nagyon örülnék,de azért nem használnám,mert félnék hogy valami baja lenne a szerelmem ajándékának
hiába praktikus és használati
buta egy dolog .......
1-es vagyok.
A pasid nem tudja, mekkora egy mázlista.
Neked aranyból van a kezed.
Is.
A barátod miért reprezentálja az összes férfit? :D
Lehet, hogy egyszerűen nem tetszenek neki az ajándékaid. Attól még értékelheti, örülhet nekik - vagy miből érzed azt, hogy ez nincs így, azon kívül, hogy nem használja őket?
Én is kaptam egyszer egyedi tervezésű ékszert, de nem hordom mert egyszerűen nem a stílusom. Ettől függetlenül magának a gesztusnak örültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!