Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy alakulnak ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy alakulnak ki ezek a jelzők?

Figyelt kérdés

Fent vagyok már az oldalon egy ideje és elég sok érdekes és vicces kategóriát véltem felfedezni. Ilyenek például a magas alacsony, az alacsony ocsmány és most a turcsi orrú vékony alacsony. :'D

Szerintetek, hogy jutnak el ezek az emberek erre a szintre, hogy kiragadnak néhány tulajdonságot és ezeket okolják minden szerencsétlenségük miatt ?

Ti hogyan jellemeznétek magatok, ha csak néhány ilyen egyszerű jelzővel illethetnétek magatok ?

22N

2016. márc. 18. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
nem képesek elfogadni hogy a személyiségükkel van a baj, és egyszerűbb a kinézetük okolni :D
2016. márc. 18. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Én is szenvedek már nagyon régen és torz testem nem enged szabadjára. Túl nagy méretű farkam miatt előre dőlök, görnyedek és lesütött szemmel szelem az utcákat...
2016. márc. 18. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Például a turcsi orrú srác alacsony is. Ezt nem ő találta ki magára, hanem a nők lépten-nyomon hangsúlyozzák, hogy a magasság mennyire fontos. Tehát nem a srác tehet róla, hogy kitalálta magának, hanem a csajok döngölték földbe az önbizalmát. Vagy te másképp állsz a magassághoz, kedves kérdező? Ide mindig a kivételek írnak :P
2016. márc. 18. 22:13
 4/10 anonim ***** válasza:
2016. márc. 18. 22:18
 5/10 anonim ***** válasza:

nagy orrú, melletlen. ha ki kéne ragadni valami negatívat.

és valóban, ezt már kaptam is meg a férfiaktól.sőt, olyantól is, akivel együtt voltunk.

de annyira nem érdekel már. nekem mondjuk ez igazából sosem okozott gondot.

2016. márc. 18. 22:18
 6/10 A kérdező kommentje:
4es ? :'D
2016. márc. 18. 22:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Beképzelt, nárcisztikus
2016. márc. 18. 22:36
 8/10 ~OnLány~ ***** válasza:

Hmm..hogyan?Turcsi orrom nincs,alacsony sem vagyok túlságosan,inkább átlagos..kövér sem. :D

Úgy nincs bajom a testemmel,néha zavar,ha sokat eszem és kissebb pocim lesz. Más probléma nincs velem azt hiszem.

2016. márc. 18. 22:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Én középmagas jóképű csúnyának jellemezném magam.

Személyiségre meg: Jószándékú bolond idióta paraszt.

2017. okt. 11. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Magas alacsony? Nem a magas vékonyra gondolsz?
2017. okt. 11. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!