Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy alakulnak ki ezek a jelzők?
Fent vagyok már az oldalon egy ideje és elég sok érdekes és vicces kategóriát véltem felfedezni. Ilyenek például a magas alacsony, az alacsony ocsmány és most a turcsi orrú vékony alacsony. :'D
Szerintetek, hogy jutnak el ezek az emberek erre a szintre, hogy kiragadnak néhány tulajdonságot és ezeket okolják minden szerencsétlenségük miatt ?
Ti hogyan jellemeznétek magatok, ha csak néhány ilyen egyszerű jelzővel illethetnétek magatok ?
22N
nagy orrú, melletlen. ha ki kéne ragadni valami negatívat.
és valóban, ezt már kaptam is meg a férfiaktól.sőt, olyantól is, akivel együtt voltunk.
de annyira nem érdekel már. nekem mondjuk ez igazából sosem okozott gondot.
Hmm..hogyan?Turcsi orrom nincs,alacsony sem vagyok túlságosan,inkább átlagos..kövér sem. :D
Úgy nincs bajom a testemmel,néha zavar,ha sokat eszem és kissebb pocim lesz. Más probléma nincs velem azt hiszem.
Én középmagas jóképű csúnyának jellemezném magam.
Személyiségre meg: Jószándékú bolond idióta paraszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!