Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elítélnétek egy ilyen férfit?
Egy olyat aki nem érzi szükségesnek a kezdeményezést a lányoknál?
a hangsúly inkább azon van, hogy mint embert, elítélnétek emiatt? megvetitek az ilyet? lenézitek, stb? (rólam van szó)
Elítélni olyanért szokás az embert, ha megölt valakit, ha feleslegesen bekavart más életébe merő kárörömből, ha tönkreteszi a környezetét, ha állandóan segítséget kér, de sosem javul... stb.
Az, hogy valaki nem kezdeményez a lányoknál, számomra, olyan mintha azt kérdeznéd, hogy elítélendő az, hogy valaki biciklivel megy a munkába busz helyett. Ha nem kezdeményez a lányoknál az úgy a legtöbb embert hol érinti? Engem hol érint? Ha van nője így is akkor nincs gond. Ha nincs miatta nője, akkor így járt. Szerintem rossz kérdést tettél fel!
Szerintem a kérdés teljesen jogos. Akárhogyan is próbálod kikerülni a kérdést, manapság trend lett mások életében turkálni, mások magánügyeibe beleszólni.
Az embert megvetik olyan dolgokért ami másokra nem is sértő, tehát ilyenkor konkrétan mások magánügyébe szólnak bele. Egy két béna példa rá: Sp, Fluor stb. stb.
Rengeteg ember homárnak hívja őket (tisztelet a kivételnek)ami vicces, mert a dalok amiket énekelnek lányokhoz szól, és ha már itt tartunk, heterok is..
Én nem akarok vitát a kérdésből, csak véleményt hogy ha igen, akkor miért és ha nem akkor miért nem :)
Nem, nem néznélek le.
Mondjuk a lányok többsége sem kezdeményez, így érdekes lesz kerülgetnetek majd egymást. De ha nem érzed szükségét, akkor jól van, minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!