Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő fehérneműs képeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő fehérneműs képeket küldözget magáról az már az "alja" a színvonalnak?

Figyelt kérdés
2016. márc. 16. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A barátom élvezi... és nem érzem aljának magam tőle.. sőt.. engem izgat hogy ennyire tetszek valakinek már képen is.. Szerintem elég extra:) Nyilván ismerősöknek, idegeneknek stb nem küldözgetek..

Meg ízléses fehérneműs képekről beszélek... Még ha magam csináltam is... Amit nem szégyellenék akkor se ha a haverjainak mutogatja miután szakítottunk mekkora """k...rva""".. Mert nem mutogatná..... Tudná hogy magával cseszne ki... ;)

19L

2016. márc. 16. 23:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen az.

Gondolom csak dugni akar.

Ha a barátja lennél, pontosan tudnád a választ. :)

Gondolom még csak ismerkedtek.

Te tudod, hogy tényleg csak arra vagy jó, hogy maszturbáljon veled, vagy más kapcsolatot is akar tőled.

De ma már nincs olyan, hogy férfiúi önérzet, mindent megbaxtok színvonaltól függetlenül.

2016. márc. 17. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!