Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteg tanulas melle ti bevallalnatok a tarskeresest?
Azzal egyetertek, hogy nem fogok hetvegen is a fuzet felett gubbasztani, de folyamatos ido kell ehhez az egeszhez, ami azert mar mas.
Az lehet, hogy esz kell hozza, de en egesz eddig bukdacsoltam belole, igaz, nulla tanulassal, de en epp ezert vernek ra ennyi idot
Napi átlag 10 órát dolgozom pénzügyesként, állandó határidőkkel, szombatonként egész nap suli, mellette háztartást vezetek és vőlegényem van.
A te korodban már volt egy érettségim, készültem (segítség nélkül!) az előre hozott történelem érettségimre, közben pedig megszereztem a jogosítványom.
Minden lehetséges ha akarod.
Bahahaha két év múlva érettségizel emelt matekból :D Emelt fizikából és emelt biológiából érettségiztem, most orvosi egyetemre járok és van időm párkapcsolatra, mert szánok rá időt.
Ha el is vesz az időből egy bárkapcsolat, ha jó, akkor annyi szeretetet és lelkesedést kapsz belőle, hogy bőven megéri. Szerintem :)
egyetem mellett is kell tanulnod. munka mellett fáradt vagy. mikor önállóan vezetsz háztartást, kicsi gyereket nevelsz, fáradt vagy. ennyi erővel sose érdemes belefogni semmi újba.
másrészt én nem kerestem sose célzottan. így meg nem olyan, mintha lenne egy második műszakod. pontosan mit akarsz csinálni társkeresés cím alatt, amit be kell vállalni?
még valami: a beteljesült szerelem feldob, és egy idő után tanulni is könnyebb, persze ha ebben a partnered is támogat, nem pedig akadályoz.
Azért a kettő már más: a társkeresést lehet, hogy nem vállalnám be, de ha már van párom, akkor ő rá, már szakítanék időt.
Esetleg azt tudnám tanácsolni neked, hogy társkeresés helyett, inkább kondiba járnék el, hogy jobb alakom legyen. 2 év, méghozzá a gyümölcsét (nem kell izomagynak lenned azért, de legalább adsz a külsődre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!