Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy teszitek túl magatok azon, ha nem lehetsz együtt azzal akit nagyon szeretsz?
Szóval régóta már szinte megőrültök egy adott személyért, beleszerettetek, csak ő jár egész nap a fejetekben, de ismeritek egymást, és barátok is vagytok, de nem lehettek együtt nem lépsz többet, még akkor sem ha tudod, hogy ő is azt várja, hogy lépj felé, ő is szeretné.
Őt nem érdekelnék a következmények,mert ő nem veszte semmit, de ti elveszítenétek a barátaitokat, a kollégáitokat, az állásotokat, és ráadásul nem tudnátok megadni később azt a lánynak amire vágyik az életben.
Hmm.... :-)
Én úgy dolgozom fel magamban, hogy tudom, hogy megtaláltam azt, akiben minden megvan, amit kerestem, de valami feladatunk van ezzel a helyzettel is, és ha együtt kell lennünk, az élet ad rá lehetőséget, amikor eljön az idő. Amúgy meg ahogy a Queen megénekelte: The show must go on...
Szarul. Hosszú időszak volt az anno.
Én attól féltem , hogy mások, hogy viszonyulnának hozzá. Lenne e egyáltalán jövője annak a kapcsolatnak, tudtam, h ő gyerekeket akart, én nem, ő esküvőt , én nem, ő egy amolyan álomcsaládot szeretett volna, amit én nem akartam.
Mivel szerettem őt, így nem tettem semmit, mert nem akartam rövid időre kihasználni, átverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!