Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok hozzá, ha a 25 éves pasitok bejelentené, hogy ti voltatok az elsők, akit életében megcsókolt?
Figyi, mivel 25 éves és pasim, tehát már egy ideje élvezzük egymás társaságát, testi közelségét, és benyögöd, hogy te voltál nekem az első... akkor most ezen miért is kell fennakadni? A jelenlegi "csókteljesítményeden" semmit nem változtat. Eddig is elégedett volt veled a barátnőd, max meglepődik.
Én a barátommal mikor terveztem lefeküdni 21 éves volt. Én voltam az első komoly barátnője, és a második lány akit megcsókolt. (és az első akit józanul) Kicsit meglepődtem, mert amúgy teljesen normális srác, azt hittem azért legalább kalandjai voltak, mert nyitott és ugri-bugri természetű. De nem. De ez nem akadályozott meg abban, hogy aztán ő legyen nekem az első szexuális partnerem és immáron 7 éve kitartunk egymás mellett.
Ne tessék azon agonizálni, hogy egy ilyen huszadrangú tény, hogy hat rád. Ha eleve kapcsolatban vagytok, és ismer a lány, sokat nem változtat már semmin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!