Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha szembejönne veletek egy "ilyesmi nő", mit gondolnátok róla? Mi lenne az első benyomásotok?
Igy mar nem menekulnel ugye?:/ hat te tudod, vegulis valaszoltal, koszonom!
kérdező, neked mi bajod van más lányokkal?
ez már nem az első kérdésed, amiben titkon más lányokat próbálsz lealázni, azokat, akik nem raszták, átlagosak, vagy a te szavaiddal élve, a mai divatnak élnek, sablonosak?
miért hiszed azt, hogy csak te lehetsz egyéniség? mégis honnan ered ez a felsőbbség érzése? te sem vagy különb mint akármelyik más lány, sőt ezekkel a kérdéseiddel csak saját magadat értékeled le
Ez egy 1000eves kerdesem, csak kiemeltem. Mindegy..
Es senkit nem alazok le szerintem. Nem azt irtam, hogy legyetek ilyenek, hanem hogy tetszik-e.
A nem is valasz nyilvan tudom, de ezektol az ocska indokoktol, hogy budos, meg igenytelen, nem tudok elmenni szo nelkul.
Irjatok le akkor, hogy nektek a fent linkelt lanyok jonnek be, meglepodni nem fogok.
Tisztaban vagyok a kisebbseg fogalmaval.
De pl teged se zavarjon az egyre tobb ilyen kerdes, latszik, hogy nem csak bennem vetodott fel ez a tema ezekszerint.
az ilyen stílusú lányok egyediek, őszinték, fel merik vállalni magukat, kitűnnek a tömegből! Az átlag unalmas... Nem jönnék össze egy olyan lánnyal aki csőnadrág+ tornacipő+ fekete kivágott felső, sok smink, vasalt haj, unalmas belsővel rendelkezik.
Legutóbbi barátnőmnek raszta volt a haja, mindig szinesen öltözött, mellé nagyon bájos, van egy kialakult világképe, ja és képzeljétek! Emellett orvosi egyetemen végzi a 3. évet már..
Egyik válaszoló azt irta, egy ilyen lányt nem vinne étterembe. Na és kit érdekel mások véleménye? Ha szeretsz valakit, akkor ő a lényeg és nem szégyelled mások előtt, hanem kiállsz mellette.
A legutóbbi barátnő az azt jelenti, hogy együtt vagytok még?:)
Igen, amit leírtál, az jellemző a rasztákra.
Köszi a válaszod!
én eddig csak a te kérdéseidet láttam... :)
engem meg aztán végképp nem zavar, mert úgy gondolom, hogy egészséges világnézetem van, ergo, magasról letojom, ki hogy néz ki, magammal foglalkozok
mindenkinek meg van a maga ízlése, preferenciája, mi tetszik neki, vannak férfiak, akiknek a raszták jönnek be, van akinek a göndör, stb, ezen kár rágódni, mindannyian különbözőek vagyunk, és épp ez a szép az életben
nem tetszhetünk mindenkinek, te sem tetszhetsz minden férfinek, ahogy én sem, és fordítva, és ez így van rendjén, el kell fogadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!