Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segiség! 15éves vagyok és egy petting során találn lehet hogy juthatottt belém sperma. De csak Talán.3hete késik a havim. és a teszt is pozitiv lett. Mit tegyek?
Nagy hirem van... voltam nőgyógyásznál , egyedül
és azt mondta hogy nem vagyok terhes
Én kértem, hogy írjál, na de most ez komoly? Pozitívat tesztelsz, és nem vagy terhes, és mégis hova mentél szombat délután nőgyógyászhoz? Most komolyan!
Írj nekem ide:
pannicica@gmail.com
Segítek!!!
Kedves Kérdező Kislány! Ne haragudj, de én is igen furcsának találom a sztoridat.
Kíváncsi lennék, hogy szombat délután melyik ügyeleten foglalkoztak a terhességi teszteddel :=). Bármely kórházban fogadnak, megvizsgálnak, ellátnak, ha akut panaszaid vannak, de egy pozitív terhességi teszttel maximum mosolyogva hazaküldenek, hogy kedden menj a szakrendelésre.
Teszt egyébként lehet tévesen negatív, amikor még nagyon korai a terhesség és nem elég magas a terhességi hormonszint. De ha egyszer pozitív eredményt mutat, az azt jelenti, hogy terhes vagy.
Még azt tudom elképzelni, hogy olyan kis buta vagy, hogy időn túl, a szellemképet nézted pozitívnak.
Nyugi, keddig nem futsz ki az időből, kedden viszont mindenképpen menj el nőgyógyászhoz (itt pedig ne kamuzz az ügyeletről :=) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!