Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segiség! 15éves vagyok és egy petting során találn lehet hogy juthatottt belém sperma. De csak Talán.3hete késik a havim. és a teszt is pozitiv lett. Mit tegyek?
Szia!
Menj sürgősen kedden orvoshoz!
Majd egyébként ird meg mit csinálsz.Szólsz anyudéknak vagy valami?
Ha az én lányom lennél,nekem nyugodtan elmondhatnád!Nekem is van egy 14 éves lányom,de ő bár még szűz,de előtte van a szexuális élet.Tehát én támogatnálak abban,hogy el kell vetetni,és komolyan leülnék veled beszélgetni a szexualitásról,és ami fontos:A védekezési formákról!
Ha Te ezekete tudtad volna,most nem lennél ilyen helyzetben.Nyugodtan áll anyukűád elé,és mondd el neki:Mivel nem teljesen vltál tisztában a "felvilágosítással,"sajnos megesett a baj,és kéred,hogy segítsen,mert csak rá számíthatsz!
Hidd,el:Jobb túl lenni rajta,mert nagyobb baj is lehet--kifithatsz az időből,és később már nem lehet elvetetni!
Hidd el:Én nem vagyok abortsuzpárti,de a Te esetedben ez lenne a legjobb megoldás.
Sok sikert,és erőt--kellenei fog!
8 h km
Szia! Nekem olyan érzésem van, hogy ez iszonyat gyanús kérdés. Petting során bejutott spermával azonnal teherbe esni... hát had ne mondjam, mennyi az esély, ha nem szándékos, plusz egy olyan lány, aki már eljutott erre az oldalra és olvasgatott, és 3 hetes késés és egy pozi teszt után még abban reménykedik, hogy nem terhes... ennyire nem lehet buta valaki ennyi idősen. Nekem ez sántít.
Ha mégis tévedek és ennyire ............vagy, akkor menj orvoshoz és beszélj szüleiddel - akármi is történt, ezt a kettőt nem tudod elkerülni.
Lánynévnek a Kittit, fiúnak a Márkot javaslom. Vagy ezt a videót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!