Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonozzam neki?
A szerszámára gondolom még nem is gondoltál!:/
Pedig nem ártana:D
Mind2-en szűzek vagyunk, amikor rajta fekszem néha szoktam úgy mozogni, de kicsit félek a dologtól, fura érzés érezni hogy áll a dolog, mindegy..
Csók közbenre gondoltam.
markolászd a fenekét,húzd mégig a körmöd a hátán (de csak óvatosan),amikor a hajába túrsz akkor markolj bele és húzd hátra a fejét,csókolgasd a fülénél,harapdálhatod a száját vagy a nyakát,próbáld ki mennyire érzékeny a mellbimbója
előbb utóbb úgyis rájössz hogy hol élvezi a legjobban,de persze majd ha a csóknál tovább juttok,akkor fogsz igazán ráérezni a dologra ;)
19/L
Lehet, fura még kicsit az elején, de annál nagyobb elismerés nem kell szerintem, mint megérezni, hogy már áll a srácnak mereven. Ez aztán persze engem is iszonyatosan felizgat, szóval gerjesztjük szépen egymást... :)
Azt pedig csak támogatni tudom, hogy simogasd neki, akár csókolózás közben is. Először elég csak ruhán keresztül, ha nem akarjátok elővenni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!