Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog, hogy fáj,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog, hogy fáj, hogy míg a hozzám hasonló korúak lassan férjhez mennek, de legalábbis komoly kapcsolatuk van, nekem még soha nem volt senkim?

Figyelt kérdés
2016. márc. 14. 17:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha csak a kifogásokat keresed, hogy miért nem tudsz változtatni, akkor semmi gond, csak fogadd el, hogy a szórakozóhelyes ismerkedések 95%-a egy gyors numerát jelent csak.
2016. márc. 14. 17:46
 12/17 anonim ***** válasza:

Normalis. Én még csak 18 vagyok,semmi tapasztalatom,mig a 17 eves baratnom el van jegyezve:) Igaz ez nem zavar,mert tudom,hogy csak a korulmenyeim miatt nincs senkim (lakohely,szuleim)

Hidd el,Te is raakadsz valakire idovel!

2016. márc. 14. 17:49
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Meg ugye tegyük hozzá az igazsághoz ,hogy a másik réteg,aki próbálkozik, az gondolom nem elég jóképű, márpedig a nőknek csak az kell.
2016. márc. 14. 18:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül...

25 éves vagyok és van olyan ismerősöm aki ilyen idősen házas, gyereke van, vagy csak párkapcsolatban él évek óta.

Nekem meg csak egy durván 2 hónapos kapcsolatom volt és azóta semmi. :(

2016. márc. 14. 19:52
 15/17 anonim ***** válasza:
14-es, azért mert te is csak a külsőt nézed.:) Az ilyen válaszaimat azért pontozzátok le, mert ez az igazság, az igazság fáj nektek és kínotokban nyomjátok a piros kezet. :)
2016. márc. 14. 19:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó és ki nem nézi a külsőt?? Ne mártirkodjatok már itt...az itt picsogó pasik is csak azért nyomatják ezt a dumát mert nincs választási lehetőségük. Amint lenne, te sem hajtogatnád itt a magadét, hanem 2 lányból a szebbet választanád. Ennyi az igazság :) tessék nyomkodd te is kinodban a piros kezet, mert igazam van.
2016. márc. 15. 15:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha komoly kapcsolatra vágysz igenis menj el szervezett túrákra, ballagj ki egy sportpályára, iratkozz be tánctanfolyamra, járj könyvtárba, kiállításra, táncházba, cserkészek közé vagy vállalj önkéntes munkát. Légy nyitott és ne keseredj el, ha valami nem jön össze. Akár te is odamehetsz egy fiúhoz valami ürüggyel: hány óra? hol van a posta?

Biztos csinos lány vagy, ha ennyire nyomultak rád, csak rossz helyen keresgéltél eddig. Egyébként én mondom még nem maradtál le semmiről.

2016. aug. 29. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!