Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy fáj, hogy míg a hozzám hasonló korúak lassan férjhez mennek, de legalábbis komoly kapcsolatuk van, nekem még soha nem volt senkim?
Normalis. Én még csak 18 vagyok,semmi tapasztalatom,mig a 17 eves baratnom el van jegyezve:) Igaz ez nem zavar,mert tudom,hogy csak a korulmenyeim miatt nincs senkim (lakohely,szuleim)
Hidd el,Te is raakadsz valakire idovel!
Nem vagy egyedül...
25 éves vagyok és van olyan ismerősöm aki ilyen idősen házas, gyereke van, vagy csak párkapcsolatban él évek óta.
Nekem meg csak egy durván 2 hónapos kapcsolatom volt és azóta semmi. :(
Ha komoly kapcsolatra vágysz igenis menj el szervezett túrákra, ballagj ki egy sportpályára, iratkozz be tánctanfolyamra, járj könyvtárba, kiállításra, táncházba, cserkészek közé vagy vállalj önkéntes munkát. Légy nyitott és ne keseredj el, ha valami nem jön össze. Akár te is odamehetsz egy fiúhoz valami ürüggyel: hány óra? hol van a posta?
Biztos csinos lány vagy, ha ennyire nyomultak rád, csak rossz helyen keresgéltél eddig. Egyébként én mondom még nem maradtál le semmiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!