Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet nem sértőn,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet nem sértőn, bántó módon, de véglegesen elutasítani egy pasit?

Figyelt kérdés

Főleg férfiak válaszát várom.

Mi lenne az az elutasítás, ami nem hazugságon alapul (van pasim.- Közben még mégse)

nem sértő

viszont egyértelművé teszi, hogy nem akarok tőle semmit.

2016. márc. 12. 20:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Sajnos elég sok negatív tapasztalatom van a témában.

Alapvetően nyitott vagyok, kedves és segítőkész.

De ezt nem egyszer félreértették, és a végén mindig én voltam a ribi.

Ha tényleg csak barátságot akarok, azt úgy értik, hogy próbálkozz később.

Ha azt mondom, hogy szimplán nem jön be, akkor rögtön azzal kezdi, hogy de mi a konkrét baj?

Pedig nincsen, csak nem vonzódom hozzá, hiába nincs konkrét zsánerem.

Egynél volt konkrét ok (az életbe belesz#rós stílusa) tőle meg is kaptam, hogy pénzéhes lotyó vagyok.

2016. márc. 12. 22:55
 12/16 Sunshinedoll ***** válasza:
Megmondod, hogy nem érdekel téged és kész. Normális embernek ennyi bőven elég - magyarázat nélkül is. Ha valaki ennyiből nem fogja fel, azzal meg nem kell finoman bánni, mert egy p-cs.
2016. márc. 12. 23:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Rossz hírem van. Sehogy. Amennyi féle pasi van egyik se ugyanazt mondaná, vagy értené. Ha az mondod pasid van, azt fogja hinni, hogy hazudsz. Ha azt mondod, nem jön be azt fogja kívánni bár hazudtál volna. Aztán ott van az a fajta, aki nem ért a szóból. Van aki azt mondja, hogy a pasik az egyszerű dolgokból értenek, ez sok esetben így van csak a legtöbb egója nem viseli el a körítés nélküli elutasítást. Simogatni kell a kis lelküket, hogy nem ők tehetnek róla.
2016. márc. 13. 10:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Van egy kis titkom... a bugyimban... szerinted melyikünké hosszabb? :$

tuti módszer

2016. márc. 13. 16:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezt nem tudod kikerülni, majdnem mind le fog ri*bancozni, ha kikosarazod, sértettségből... ez van :D Amúgy csak az őszinteség, hosszú távon a legjobb megoldás.

Pl. Ne haragudj, nem érzem úgy, hogy összeillenénk, vagy ne haragudj, de nem jössz be nekem. Ezzel nincs mit kezdeni, vagy bejön valaki, vagy nem. Nem is kell magyarázkodni szerintem.

2016. márc. 13. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Az ertelmesebbjet barhogy, mert erteni fogja. Aki meg nem ertelmes annak semmi nem lesz jo valasz. Hasonloval kuzdok mar elmondtam nem akarok semmit, leirtam voltam oszinte, egyenes hatarozott, a mi a bajom veledre adtam rovid, adtam hosszu stb. valaszt, erre megint elokerult es mint valami felhuzott jatekallatka azt smetelgeti "nem jo ahogy most van, mi a bajod velem, nemelehetne-e?" Mar banton is elutasitottam most, de azt se erti.

Remelem te azota sikerrel jartal.

2016. ápr. 15. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!