Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jelent gondot senkinek elutasítani engem?
Figyelt kérdés
Miért ilyen könnyű ez, és miért nem bánja meg később senki?2014. szept. 13. 16:05
2/5 anonim válasza:
Nekem mindig lelkiismeretfurdalasom van,ha elutasitok valakit.. Persze normalisan szoktam es soha nem vagyok bunko.. De ez a pasikrol mar sajnos nem mondhato el a "nem" utan..
L
3/5 anonim válasza:
Próbálj meg önmagad lenni! Fejleszd magad, gondolkodj, ismerkedj, legyen célod! Idővel ez vonzóvá tesz Valaki számára ...
4/5 anonim válasza:
attól is függ, milyen nemű vagy, és hány éves.
5/5 anonim válasza:
Mert nem érzek bűntudatot ha elküldök egy pasit. Nem vagyok bunkó, nem bántom meg szándékosan, de nem az én hibám ha nem vonz/nem érzek semmit iránta. Nem is értem, rosszul kéne érezzem magam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!