Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára meg fogok halni, hogyan intézhetném, hogy biztosan ne hiányozzak majd senkinek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 23:40
2/15 anonim válasza:
biztos h itt kellene töltened a hátralévő napjaidat???
3/15 anonim válasza:
Miért fogsz meghalni? :( Miért nem akarod, hogy hiányoljanak?
4/15 anonim válasza:
Nem teljesen mind1, hogy hiányozni fogsz-e valakinek?
5/15 anonim válasza:
Nem kell félni, már garantálva van. Megköszönni sem kell. Pá
7/15 anonim válasza:
Beteg vagy ? vagy ez valami öngyilkosság előtti segélykérés :?
8/15 anonim válasza:
ha öngyilkos vagy durr 2 pofon, lesz jobb, de tényleg, csak tégy érte, lehet lehetetlenül hangzik
ha betegség miatt, meg egyebek, akik igazán fontosak, velük beszélj erről, de ne lehangoltan, hogy legalább lássák, nem fáj annyira, és nekik is biztos jobb így, és hagyj egy levelet mindenki másnak
részvétem, de nehogy öngyilkos legyél, inkább beszéljünk erről :)
9/15 anonim válasza:
Idefigyu. Nekem ilyen kilátásokat helyeztek kilátásba...
De nem ez volt az, ami megfordult a fejembe... egyáltalán
nem. Sőt... az volt, hogy mivel tehetnék jót másokkal,
akik nekem fontosak.
Ha önző hisztis mód akarod megoldani, akkor tessék, talán
kapsz pár jó ötletet, de inkább a lényeg, hogy máshogy
fogd fel a dolgot :)
10/15 anonim válasza:
Ohh sorry, egy kicsit ittas vagyok, de a lényegen nem váloztat. Aki akar, olvas a sorok között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!