Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy jobban hiányozzak a barátomnak?
szerintem fogadd el :)
kell egy kis egyedüllét néha mindenkinek, persze ha több napig el van így ott már szerintem gondok vannak :/
Túl őszinte fogok veled lenni. leszavazhattok, utálhattok, de mindenki tudja a lelke mélyén hogy igazam van.
Egy pasi addig rajong, amíg van miért, amíg érdekes vagy neki, amíg meg akar ismerni. UTána egyszerűen lesz**r mert tudja, hogy te ott vagy neki mindig, ezért nem különösebben izgatja a dolog.
Lehet hogy szeret meg imád meg blabla, de ha így visszaesett az érdeklőése, akkor nem igazán lehet már visszahozni akárhogy töröd magad...
Én azt mondom, hogy olvasd el a titkos szabályok c. könyvet.
Egy pasi szereti ha küzdesz érte, szereti ha a kedvében akarsz járni, szereti ha kimutatod az érzéseid, de meg fogja unni, azaz rád fog unni és olyan csajjal kezd majd, aki érdekesebb lesz számára. Bocsi, de itt majd írnak neked olyat, hogy "biztos csak sok a dolga!" íerre a válaszom, hogy mindenkinek arra van ideje amire szán és olyan nincs hogy nincs 3 perce felhívni a szerelmét, még akkor is ha nagyon elfoglalt, szal ne köntörfalazzunk, ez így van és kész, ne keressétek a hülyébbnél hülyébb kifogásokat..:P
a férfiak egyszerűek és ezt a nők könnyen ki tudják használni, és akinek van agya az ki is fogja, de ezzel a pasit se csapjuk be, csupán nem siettetjük a dolgot, nem esünk nekik azonnal, hogy "jajjj maciiiikaaa házasodjunk össze", hanem szépen türelmesen kivárni mindent, amit csak lehet.... :P
Nem kontrollhívásokról van szó, egyszerűen csak ,,vele szeretnék lenni". Úgy gondolom, hogy nincs abban semmi rossz ha minden nap beszélünk valamennyit, ettől még nem lógunk egymás nyakán.
"lesz**r mert tudja, hogy te ott vagy neki mindig" van benne igazság. Ebből a helyzetből ki lehet lépni valahogy? Tippek?
Az én első barátommal egy hónapig voltam együtt, mivel utána el kellett költöznünk. Először minden tökéletes volt, iszonyú édes volt, virágot is vett nekem meg csokit, aztán a költözés előtti utolsó egy hetemben teljesen alábbhagyott az érdeklődése, le se szart konkrétan, ami nagyon fájt, kicsit még most is. Persze miután elköltöztem, egyfolytában rámírt, hogy mennyire hiányzok neki, és mennyire sajnálja, hogy anno nem töltött több időt velem, meg hogy addig nem vette észre mennyire szeretett amíg el nem tűntem, etc. Sajnos ilyenek a pasik, egy idő után alábbhagy az érdeklődés... :// Szerintem beszéld meg vele a dolgot.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!