Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok-Nők! Melyik fiú-férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok-Nők! Melyik fiú-férfi jönne be nektek ezek közül?

Figyelt kérdés

Első:

20 éves, kőműves segéd, önmagára nem költ nagyon, sokat dohányzik, a közösségi oldala kamionos és tuning autós képekkel van tele amit az internetről töltött le. Átlagos kinézetű csendes srác.

Második:

23 éves, főiskolára jár, sokat vízipipázik, sokat játszik számítógépes játékokon. Életcélja nincs, főiskola után egyetemre akar menni. Alkoholt fogyaszt sokszor és könnyű-drogokat használ. Hosszú kapcsolata még nem volt.

Harmadik:

25 éves, pincér, saját autója van (középkategóriás) albérletben él a haverjaival. Kondizni jár, sokat bulizik és szeret a társaság középpontjában lenni. Odaadó és figyelmes, féltékeny típus.

Negyedik:

26 éves, egy neves cégnél dolgozik, elegáns és jól-öltözött mindig. Lakása és autója van. Domináns "hím". Számára egy nőnek meg kell felelnie minden adott helyzetben.

2016. márc. 12. 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hú nekem egyik sem igazán. Talán az első,csak a 20 évvel van a baj,ha idősebb lenne,őt választanám
2016. márc. 12. 20:11
 2/12 anonim ***** válasza:
40%

társkeresőről szemezgetsz? almát körtével.

az utolsó az érdekes, azért, mert domináns, és mert ő a legidősebb.

2016. márc. 12. 20:16
 3/12 anonim ***** válasza:
59%
Egyik se. Ha mindenképpen muszáj választani, a második, de zavarna, hogy nincs életcélja.
2016. márc. 12. 20:20
 4/12 anonim ***** válasza:

Hozzám mind fiatal, de most eltekintek az életkortól. Egyik sem jön be.

1. dohányzók az én bizonyos egészségügyi problémáim miatt kizárva, a csendesség nálam nem előny, láttam már ilyen embert túl sok elfojtott feszültség miatt robbanni

2. életcél nélküliség, sok alkohol, drog egyértelmű hátrány

3. a féltékenykedés tönkreteszi a legjobb kapcsolatot is

4. ember vagyok, nem Isten, nem kívánságteljesítő dzsinn a csodalámpából, és nem szolga

2016. márc. 12. 20:20
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Mindnek van valami komoly mentális betegsége (függőség), ami miatt nem alkalmas szerelmi partnernek, a harmadiknál van egy kis esélye, hogy nincs neki, de a féltékenység mit jelent? Az is lehet betegség szintű, de nem tudom, mit értettél rajta.
2016. márc. 12. 20:34
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Másodikat :) Nem tudom miért állítjátok be drogfüggőnek, elég előítéletesek vagytok. 22/L
2016. márc. 12. 20:42
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
6: Én el se jutottam odáig, már a számítógépes játékoknál annak ítéltem. Azután jött, hogy még alkoholt is sokat iszik, tovább nem is olvastam.:)
2016. márc. 12. 20:44
 8/12 anonim ***** válasza:
61%
# 6 Időpont ma 20:42 - Semmi baj, fiatal vagy és naiv, de majd megtanulod te is. Tudod, aki túl sokat játszik, nincs életcélja, sok alkoholt fogyaszt és mellette még használ bármilyen drogot (de felőlem ez ki is maradhatott volna, a többi is bőven elég), arra nem lehet számítani.
2016. márc. 12. 20:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Az első kivételével az összes többinek adnék egy esélyt. És nem, nem azért mert kőműves.
2016. márc. 12. 21:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet le fognak szólni de én a negyediket mondanám vagy talán a másodikat ha nem lenne a drog. Persze ennyiből nem lehet megmondani mert még sokminden számít. 21/L
2016. márc. 12. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!