Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Melyik fiú-férfi jönne be nektek ezek közül?
Első:
20 éves, kőműves segéd, önmagára nem költ nagyon, sokat dohányzik, a közösségi oldala kamionos és tuning autós képekkel van tele amit az internetről töltött le. Átlagos kinézetű csendes srác.
Második:
23 éves, főiskolára jár, sokat vízipipázik, sokat játszik számítógépes játékokon. Életcélja nincs, főiskola után egyetemre akar menni. Alkoholt fogyaszt sokszor és könnyű-drogokat használ. Hosszú kapcsolata még nem volt.
Harmadik:
25 éves, pincér, saját autója van (középkategóriás) albérletben él a haverjaival. Kondizni jár, sokat bulizik és szeret a társaság középpontjában lenni. Odaadó és figyelmes, féltékeny típus.
Negyedik:
26 éves, egy neves cégnél dolgozik, elegáns és jól-öltözött mindig. Lakása és autója van. Domináns "hím". Számára egy nőnek meg kell felelnie minden adott helyzetben.
társkeresőről szemezgetsz? almát körtével.
az utolsó az érdekes, azért, mert domináns, és mert ő a legidősebb.
Hozzám mind fiatal, de most eltekintek az életkortól. Egyik sem jön be.
1. dohányzók az én bizonyos egészségügyi problémáim miatt kizárva, a csendesség nálam nem előny, láttam már ilyen embert túl sok elfojtott feszültség miatt robbanni
2. életcél nélküliség, sok alkohol, drog egyértelmű hátrány
3. a féltékenykedés tönkreteszi a legjobb kapcsolatot is
4. ember vagyok, nem Isten, nem kívánságteljesítő dzsinn a csodalámpából, és nem szolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!