Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női egyenjogúság tényleg csak a nőket érintő hátrányos dolgokról szól?
Nők is lehessenek vezetők, egyforma fizetés a nőknek férfiaknak ugyanabban a pozícióba stb stb, Tudom még nincs igazán egyenjogúság de a közdelem ezért megy. Viszont amiben esetleg a férfiak hátrányt szenvednek, ott már nincs egyenjogúság, mert jön a női tisztelet és egyéb duma. pl.: Férfi udvaroljon, nőnek így sokszor a sült galamb a szájába repül a nőknek. Férfi engedje előre mindig a nőt stb.
Mikor Szilárd tiltakozott hogy a nők is fizessenek vagy a férfiaknak is legyen ingyenes a belépő egyes szórakozóhelyeken, akkor ment a felháborodás, hogy milyen tiszteletlen a nőkkel ez a fiú stb..
És most mit vársz? Ha nem tetszik valami akkor tegyél ellene, ahogy a nők is teszik a saját érdekükben! Vagy mit gondoltál, hogy majd a nők harcolnak a férfiak jogaiért is, ahogy otthon anyuci is kiszolgált?
Amúgy meg engem pont teljesen hidegen hagy, hogy ki udvarol, ki enged előre, az meg főleg, hogy kinek kell fizetni belépőt. Ezekkel nem nem minden nőnek fontosak.
Meg azért azt amit a nőkkel csináltak/csinálnak ugye nem akarod összehasonlítani azzal, hogy belépőt kell fizetned egy szórakozóhelyen. Viccelsz? Jaj szagénykém. Akkor inkább menj el rabszolgának, ahol megerőszakolnak, állatnak néznek, eladnak, én inkább boldogan kifizetném azt a h*lye belépőt hogy a női nemnek ne kelljen ilyeneket átélni... Ezeknek a dolgoknak nem ugyanakkora a súlya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!