Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiányzik a hagyományos postai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik a hagyományos postai levelezés, már olyan régen volt benne részem. Van valami "társkereső", ahol találhatnék levelezőpartnert?

Figyelt kérdés
2016. márc. 10. 23:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen,egy kézzel írott levélnek ma már megvan a maga, kicsit fura bája.

Sokkal személyesebb.

A mai napig,ha egy számomra fontos személynek írok,írnék, valami fontos dolgot,biztos a levél kézzel írott fajtáját választom, választanám.

2016. márc. 11. 03:51
 12/21 BlackSword ***** válasza:

Csak nem a postának lobbizol???

Ha csak egy alap számtek tudásod van akkor persze hogy személyten az egész... Ha tudsz néhány "olcsó" trükött a szövegszerkesztővel, vagy a levelezőprogrammal, akkor viszont jóval személyesebb...

Jah, és a posta akkor is kiviszi, ha nem írsz feladót... Csak akkor biztos célba érjen a levél, mert visszaviszik...

2016. márc. 11. 04:37
 13/21 anonim ***** válasza:

láttad a hajnali lázat?

én amúgy már kevésbé szívesen adom meg a címem, mint régen.

2016. márc. 11. 05:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Egy kicsit nekem is hiányzik az az időszak. Ha most belenézek a postaládába, csak reklám meg hivatalos levelek vannak benne. Képeslapot is csak néhány rokon küld karácsonykor.
2016. márc. 11. 07:37
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 éves vagyok. 16 évesen lett először mobilom. Akkoriban kezdtek terjedni, örültem mint majom a farkának a fél kilós kihúzhatós antennás Samsungnak, na de ez már más téma :) 15 évesen voltam először"szerelmes", de a kiszemelt 70km-re lakott. Vagy 200 levelet váltottunk, volt hogy napi 2 adtam fel. Olyan izgi volt vadászni a minél szebb illatosított stb. papírt, borítékot. Várni a választ, megkapni, felbontani, olvasni újra és újra. Hasonló érzés, mint ebayes csomagra várni :)) Annyira sajnálom, hogy az én lányom már nem fog ilyet tapasztalni.
2016. márc. 11. 08:21
 16/21 anonim ***** válasza:

Volt varázsa, ahogy azt se felejtem el soha, amikor a bátyámmal kint fociztunk aztán biciklivel jött egy lány ismerőse.

Épp a postán volt feladni a "szerelmének" a levelet.

Leálltak beszélgetni, aminek az lett a vége, hogy este átment és meghúzta :D

Sok levél ment, de kb a 90% szeretőt tartott:D

2016. márc. 11. 09:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Egy biztos: postai levéllel könnyebb begyújtani a kályhába :)
2016. márc. 11. 09:20
 18/21 anonim ***** válasza:

Habár én nem szerelmes leveleket küldözgetek, de viszont képeslapokat mindig adok fel.

Olyan jó érzés postát kapni.

Más kérdés, hogy leginkább én küldözgetek, de egyszer csak kapok én is :D

2016. márc. 11. 10:41
 19/21 anonim ***** válasza:
#7 a mai világban legalább gyorsan kiderül, ha nem passzoltok össze, és nem 5 évet cseszel el az életedből levélre várva.
2016. márc. 11. 12:33
 20/21 anonim válasza:
interpals
2023. márc. 4. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!