Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik a hagyományos postai levelezés, már olyan régen volt benne részem. Van valami "társkereső", ahol találhatnék levelezőpartnert?
Igen,egy kézzel írott levélnek ma már megvan a maga, kicsit fura bája.
Sokkal személyesebb.
A mai napig,ha egy számomra fontos személynek írok,írnék, valami fontos dolgot,biztos a levél kézzel írott fajtáját választom, választanám.
Csak nem a postának lobbizol???
Ha csak egy alap számtek tudásod van akkor persze hogy személyten az egész... Ha tudsz néhány "olcsó" trükött a szövegszerkesztővel, vagy a levelezőprogrammal, akkor viszont jóval személyesebb...
Jah, és a posta akkor is kiviszi, ha nem írsz feladót... Csak akkor biztos célba érjen a levél, mert visszaviszik...
láttad a hajnali lázat?
én amúgy már kevésbé szívesen adom meg a címem, mint régen.
Volt varázsa, ahogy azt se felejtem el soha, amikor a bátyámmal kint fociztunk aztán biciklivel jött egy lány ismerőse.
Épp a postán volt feladni a "szerelmének" a levelet.
Leálltak beszélgetni, aminek az lett a vége, hogy este átment és meghúzta :D
Sok levél ment, de kb a 90% szeretőt tartott:D
Habár én nem szerelmes leveleket küldözgetek, de viszont képeslapokat mindig adok fel.
Olyan jó érzés postát kapni.
Más kérdés, hogy leginkább én küldözgetek, de egyszer csak kapok én is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!