Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek? Mit gondoltok rólam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mit gondoltok rólam?

Figyelt kérdés

Nos a véleményetekre vagyok kíváncsi. Főleg a fiúkéra.

14 éves lány vagyok. Nem cigizek,nem iszom. Átlagos testalakatom van. 170 centi vagyok. Barna hajam és szemem van. Túlságosan nem érdekel más mit gondol rólam. Idióta vagyok néha, de én büszke is vagyok rá xD Van humorom és szeretem ha pasi nem egy darab fa akinek semmi humora nincsen. Nem csak a smink meg a ruhák érdekelnek. A sportos és a szexi öltözködési stílus között vagyok. Szeretem a kockás,színes cuccokat. Kedvenc színem a piros.Lovagolok, szeretek bicjaozni,sétálni(kutya mellet ez nem meglepő xD)benne vagyok minden jó buliban de ennek is van határa! Tudok főzni,sütni. Nyarankét dolgozom.

Szóval véleményeket kérek.

A 30-40 éves pedofilok kíméljenek Köszi :)

2010. ápr. 2. 13:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
55%

Figyu ez nem sok infó.

Átlagos lány (negatív függőségek nélkül). A kinézetedet elkezdted leírni, de ez így nemsok. Lehetsz nagyon megnyerő, de tök átlagos is a leírás alapján. Emberileg nem ismer senki, erről nem is mondok semmit.

Ha 2-3 évvel több lennél még kiváncsi is lennék rád, de 14 évesekben nem gondolkodom. :D

16.f

2010. ápr. 2. 14:26
 12/20 anonim ***** válasza:
66%
Kérj a szüleidtől két pofont.
2010. ápr. 2. 14:26
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
Utálom ha egy lány lovagol.bocs de nekem ez már egyből bukta.
2010. ápr. 2. 14:36
 14/20 anonim ***** válasza:
48%

ezt írtad : Barna hajam és szemem van

haj nélkül még csakcsak de szemek nélkül elég hülyén néznél ki

2010. ápr. 2. 15:46
 15/20 anonim válasza:
46%
Leírás alapján tetszenél. 21/f
2010. ápr. 2. 17:40
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Leírás alapján pluszpontos, főleg a "Idióta vagyok néha, de én büszke is vagyok rá" című dolog miatt.

18/F

2010. ápr. 2. 18:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnél.13/f
2010. ápr. 2. 22:35
 18/20 anonim válasza:
0%

Ha gondolod beszélgethetünk msn-en

Irj privát e-mailt és beszélhetünk

:D

15f

2010. ápr. 3. 22:04
 19/20 anonim ***** válasza:

Hello!

engem is felvehetnél msn-re, sok közös van bennünk

14/F

2010. ápr. 9. 21:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Átlagos kislány, még nincs igazi egyéniséged. Akármi lehet belőled, de az arcodból vegyél vissza. Hol vannak a negatív tulajdonságok? A fikázás a wc-ben vagy a pattanásnyomkodás? :)))

18/L

2010. máj. 4. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!