Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez leszólításnak számít?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, és nem igazán vagyok otthon az ilyen dolgokban...tegnap mentem hazafelé a buszon, amikor egy fiú felszállt mellém. Olyan 1-2 évvel lehetett idősebb nálam. Láttam, hogy amikor felszáll, néz, de nem foglalkoztam vele. Aztán mellém állt, és így mentünk egy megállót. A második megállónál egy nő felállt az előttünk levő (egyes) ülésről. (Máshol nem volt szabad hely, csak ott.) Na, és ekkor (gondolom azért, mert látta, hogy fülhallgató van a fülemben), megbökött, és megkérdezte, hogy nem szeretnék-e leülni. Mire én hihetetlen zavarba jöttem (mint ahogy azt idegen emberek társaságban általában szoktam), egy zavart mosoly kíséretében elmotyogtam egy "kösz, nem"-et és aztán semmi nem történt, a következőnél le kellett szállnom. Szóval, azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek ez mi volt? Köszi annak, aki (normálisan) válaszol...2010. ápr. 2. 13:58
1/6 anonim válasza:
miért számítana az udvariasság leszólításnak?!
2/6 anonim válasza:
Udvariasság? Nem tudom, de én valahogy buszon nem szoktam udvariaskodni egy lánnyal, akit nem ismerek és nem is tetszik különösebben, és ahogy észrevettem, ezzel rengeteg másik fiú is így van. Sőt, kifejezetten a többség. Szóval ha legközelebb látod a buszon, mosolyogj, vagy köszönj rá.
3/6 anonim válasza:
Udvariasság? Nem tudom, de én valahogy buszon nem szoktam udvariaskodni egy lánnyal, akit nem ismerek és nem is tetszik különösebben, és ahogy észrevettem, ezzel rengeteg másik fiú is így van. Sőt, kifejezetten a többség. Szóval ha legközelebb látod a buszon, mosolyogj, vagy köszönj rá.
16/F
5/6 anonim válasza:
figyelj ez nem számít leszólításnak az meg elég szomorú hogy a fiúk nem adják át a helyet a lányoknak, én például át szoktam adni de most ez mindegy. de akivel te találkoztál az legalább tudta mi az illendő ilyen esetben 16/F
6/6 A kérdező kommentje:
De ő nem ült le utána...csak úgy megkérdezte...ez akkor csak udvariasság? Oké, hát akkor köszi a válaszokat :)
2010. ápr. 2. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!