Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ilyenkor "kötelező"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyenkor "kötelező" protokoll?

Figyelt kérdés

Szóval a múlt este beültünk egy helyre a barátnőimmel beszélgetni, ittunk egy egy üditőt. Amikor már rég megittuk őket jött a pincér srác hogy két úriember egy másik asztaltól meghívott minket még egy körre, és már azzal le is tette elénk az üditőket.

Nagyon meg voltunk lepve, és igazából sejtettük melyik asztaltól jött de nem voltunk benne biztosak.. Meg egyébként is, mi a szokás ilyenkor? Ha elfogadjuk, át kellene hívni őket beszélgetni?

Még egyikünkel sem történ ilyen, szabályosan olyan volt mint a filmekben :)

2016. márc. 9. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem ha elfogadod akkor az azt jelenti hogy hajlandó vagy vele ismerkedni. Nem tudom miért nem mentek oda hozzátok, ha elfogadtátok.

Ez kb olyan hogy ha élőben leszólít valaki, hogy meginnál-e vele valamit, nem azt akarja tudni, hogy szomjas vagy-e...

2016. márc. 9. 17:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha szimpatikusak, áthívhatod, ha nem akkor meg nem. Ők küldték az italt, nem kényszerítette őket senki, ti azt csináltok ezután, amit akartok.

Nekem van párom, így ha italt küldenének, megköszönném maximum, meginnám aztán továbbállnék, mert nem pasikkal ismerkedni megyek ilyen helyekre. Magukra vessenek, ha csak úgy minden előzetes beszélgetés nélkül küldözgetik az italokat idegen lányoknak :D Elég béna felszedőtaktika.

2016. márc. 9. 17:19
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem jöttek oda, de amikor távaztunk megköszöntük őket. Rájuk mosolyogtunk, ők vissza. Ennyi volt.

Nekem így is feldobta az estém teljesen, kedves volt tőlük mindenképp :)

2016. márc. 9. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nyilván azt várták, hogy ebből ismerkedés lesz, önzetlen kedvességből nem sokan csinálnak ilyet. De nektek nem kötelességetek emiatt ismerkedni velük, a leírásod alapján ezzel ők is tisztában voltak.
2016. márc. 9. 17:33
 5/7 VirágésBence ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy miért nem mentek oda, ha egyszer kifizették a piát. Nektek nem kell tenni semmit, elfogadjátok és kész
2016. márc. 9. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Kikérni volt merszük, de egyik sem mert megindulni. XD
2016. márc. 9. 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekik kellett volna odamenni, gyáva kukacok. :-)
2016. márc. 9. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!