Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell így viselkednie egy férfinek? Ebben az esetben már kötelező?
Nagyjából 5 éve ismerek egy egyéni vállalkozó férfit, céggel, üzlettel (lényegtelen, milyen üzlet). Bőven jól megy a szekér neki. Viszonylag gyakran megfordulok náluk, feleslegesen sosem szoktam menni.
Már a legelső alkalomkor viccesen 'kétértelmű' megjegyzéseket tett rám, amit sosem vettem magamra, csak mosolyogtam egy sort... Egy téli napon is be kellett mennem, majd megjegyezte a férfi, hogy 'mi ez a visszafogott stílus?' (nem volt rajtam kivágott felső, stb.). Majd a 'kivágott' felsőmre, valamint a mellemre tett megegyzést. Ekkor az egyik alkalmazottja szólt, hogy álljon le (akkoriban 16 lehettem, a 'főnök' 31 kb.). Szóval bármikor, amikor mentem volt hozzám pár 'kedves' megjegyzése. Legutóbb apám rángatott el ebbe az üzletbe. Elmentem, a férfi szokásosan ott volt. Ahogy apám kitette a lábát egyből megjegyzést tett a mellemre. Amint apám visszament az üzletbe, a férfi rám mosolygott enyhén szólva bájgúnárosan, valamint enyhe cinizmussal keveredve...
Nem mellesleg amellett, hogy tele van pénzzel, gyereke van, valamin felesége.
Normális? Attól, hogy 'tele van', így kell viselkednie?
(21l, a ffi 36 körül)
Te tűröd, ő meg főnök a helyen és megteheti.
Nem normális dolog, szólj rá, hogy most már fejezze be.
Az a tény, hogy magadban összekötöd a sikeres üzleti életet azzal, hogy valaki vonzódik hozzád szexuálisan, arra következtetek, hogy te viszont szegény családból származol. Ebben a történetben te vagy egyedül az, akit "determinál" a gondolkodásmódjában az anyagi helyzete, nem ő.
Ő csak le akar veled feküdni. De akkor is le akarna, ha szegény lenne.
szólj vissza neki én sem teszek megjegyzéseket a maga csöpp kis farkára v a riban cok két sarokkal arrébb állnak rossz ajtót kopogtat
vlmit mondj neki mert látja nem véded meg magad és élvezkedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!