Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekek miatt együtt maradni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekek miatt együtt maradni lehet egy életen át?

Figyelt kérdés
házasság, szerelem, barátsággá válása után. Sosem voltam szerelmes a férjembe. Mindig egy nagyon jó barát és bizalmas volt nekem. Ö még mindig nagyon szeret, tudom. Én vele maradok, mert kisgyermekeink vannak, de nem vagyok boldog. Van itt más aki gyerek miatt van együtt a párjával? Meddig lehet így lenni? Életen át?
2016. márc. 9. 12:27
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
egy életed van. szerintem az egyik legnagyobb elkövethető butaság, amit csinálsz. rég rossz, ha már ezen filozol , hogy , te magad is tudod, hogy rossz döntést hoztál. vagy te oldod meg és kilépsz vagy az élet megoldja majd pár éven belül és te vagy a férjed szerelmesek lesztek valakibe.. ezerszer rosszabb egy szürke, semmilyen, kiégett házasságban tengődni, mint meglépni a válást és lehetőséget adni mindkettőtöknek egy boldog párkapcsolatra valaki mással. persze, senki nem akar elvált ember lenni, de inkább lennék elvált, mint hogy vegetáljak . nem látsz a férjed fejébe, nem biztos, hogy ő ebből semmit nem érzékel és hogy boldog igy.
2016. márc. 9. 13:14
 12/25 anonim ***** válasza:

Felelőtlenül hoztál döntést, hozzámentél úgy egy férfihoz, hogy sosem szeretted, most meg kifelé nézegetsz x év házasság és gyerekek után....mert bizony felmerült benned, hogy benne maradj e ebben a kapcsolatban.

Mit hittél milyen életed lesz olyannal akit nem szeretsz? Naná, hogy boldogtalan vagy. Az a legnagyobb baj, hogy már mást is belevontál ebbe a rossz döntésbe, mert a gyerekeid fognak emiatt szenvedni leginkább. Mert már most boldogtalannak érzed magad. És ahogy telnek az évek, egyre súlyosabb és súlyosabb teher lesz ez a kapcsolat számodra. Ami meg fog látszani, a gyerekeid is észreveszik, és hibáztatni fogják magukat, amiért anyu miattuk marad olyan kapcsolatban amiben nem boldog.

A férjed tud róla, hogy sose szeretted? Ha pedig tud róla akkor ő is ugyanolyan felelőtlen, amiért ilyen kapcsolatba vállalt gyerekeket, ahol nem erős érzelmi szálak tartják össze a feleket. Meg úgy egyáltalán...miért van olyan nővel akiről tudja, hogy nem szereti? (ha tudja). Ha nem, akkor még aljasság is hogy becsaptad.

A kérdésedre válaszolva lehet így élni, csak idővel még szarabb lesz.

2016. márc. 9. 13:18
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

továbbá : "Úgy mentél hozzá, hogy nem vagy szerelmes, ezt vállaltad.

Szeret téged, egy család vagytok.

Nem iszik, nem ver, nem csal meg.

Semmi sem indokolja, hogy ezek után elválj tőle. " - egyáltalán nem értek ezzel egyet. nem csak a verés létezik problémaként egy kapcsolatban. ezzel az erővel mindenki házasodhatna fűvel fával, mindegy ki az alapon, ha nme ver, nem üvöltözik, akkor jol van az ugy alapon..

nem is a házasság volt a legrosszabb döntés, hanem hogy gyerekeket vállaltál vele.. tipikus hibás emberi logika, hogy a társadalmi normák mindenek fölött állnak, házasodni KELL, gyereküeet szülni KELL, mert ha 40 évesen még nem találtad meg az igazit, akkor már idős vagy hozzá... ugyan már.. és teljesen igaz van az előttem szolonak, kiszurás a férjeddel is, hogy hamis illuziokban él, mintha minden rendben lenne. lehet, hogy mindkettőtök mellett lement már valaki más azota , akivel sokkal jobb életetek lenne.

2016. márc. 9. 13:19
 14/25 anonim ***** válasza:
22%

Ha nem is egy életen át, de amíg nagykorúak nem lesznek a gyerekek....

Egzisztenciálisan függtök egymástól? Gondolom ez is szerepet játszik?!

38F

2016. márc. 9. 13:22
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hülyeség így együtt maradni, bár én eleve nem is szültem volna meg házasodtam volna össze valakivel aki csak egy nagyon jó barát, bizalmas... A gyerekek amúgy túlélik, ha nincsenek együtt a szülők, és attól még láthatják az apjukat bármikor...
2016. márc. 9. 13:40
 16/25 anonim ***** válasza:

Az aztán már milyen dolog hogy szerelem nélkül összeházasodni és gyerekeket vállalni? Gáz.

Előbb kellett volna gondolkodni, nem most pislogni és kifelé kacsingatni. Nem is értem az ilyen embereket.

Társfüggőség, felszínesség, érdek, vagy mi játszódik le az ilyenek agyában? :)

2016. márc. 9. 13:55
 17/25 anonim ***** válasza:

MT válasz.....

Van olyan Nő aki ezt tudatosan bevállalja, ez sajnos nem ritka jelenség. Tisztában van azzal, hogy egyedül semmire sem menne, így mindent a közös célnak(gyerek) rendel alá, ehhez keres partnert.

38F

2016. márc. 9. 14:28
 18/25 anonim ***** válasza:

Tapasztalataim szerint nem.

Előbb-utóbb valamelyik félnek igénye támad többre, és talál is ehhez partnert, akkor pedig kilép.

És könnyen lehet, hogy te eldöntöd, hogy te így le tudnál élni így egy életet, de a férjed lesz az, aki viszont nem. (És ne mondd, hogy ő nem olyan... mert ezt a mondatot már nagyon-nagyon sokszor hallottam, és mindig kiderült, hogy de, olyan!)

2016. márc. 9. 14:43
 19/25 anonim ***** válasza:
Az en szüleim is ezt csinaltak es en mint gyerek nagyon sokat szenvedtem-e miatt. En mint "gyerek" azt mondom, hogy ha nem vagy boldog akkor lepjel, addig ameddig meg kicsik a gyerekek. Szerintem sokkal jobb a gyerekeknek.
2016. márc. 9. 20:06
 20/25 anonim ***** válasza:
csatlakozom 19-hez. ezerszer rosszabb a gyereknek, ha kényszerből együtt marad két egymást egyre inkább utálo ember. és hidd el, ha nincs veszekedés, vita, csak sok elfojtás, azt is ugyanugy érzi, látja, tudja a gyerek. én is ilyen gyerek vagyok. nekem is és a tesomnak is csak lelki terheket, párkapcsolat kiaalkitási problémákat okozott ez felnőtt korunkra.
2016. márc. 9. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!