Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire utal ha valaki sosem féltékeny?
Inkább az a fura hogy ehhez kb. tapsolsz. Még bele ias kerdezel? :D “jobb volt mint én?“
Bár lehet 1-1ben játszotok es alig varod hogy megcsaljon mert akkor mehetsz a szeretodhoz... Szep vilag ez. ajtatos kontosben
Személyiségtől függ.
Én speciel nem vagyok féltékeny, de nagyon szeretem a párom. Egyszerűen csak ő az egyetlen ember az életemben, aki feltétel nélkül szeret és elfogad engem... tehát benne teljes mértékben meg tudok bízni. Persze ha okot adna a féltékenykedésre, akkor lehet, az lennék... de nem flörtöl másokkal, nem sumákol, tudunk arról, ki hol van...
De van olyan is, aki azért nem, mert:
- azt hiszi / tudja, hogy ő "jobb kategória" mint a párja, és nem hinné, hogy az megcsalná
- nem szerelmes a párjába igazán, ezért nem is zavarja, ha a másik flörtölget stb.
- szabadosabb jellem
Sok oka lehet. Én például nagyon sokáig azért nem voltam senkire féltékeny, mert teljes mértékig magamból indultam ki, hogy én nem tennék olyat, ami a páromat megbántaná és naivan azt hittem mindenki más is így gondolja...
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!