Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Vettetek barmi apróságot a hölgy kollegaitoknak?
Figyelt kérdés
2016. márc. 8. 16:56
2/18 anonim válasza:
Mi kaptunk be a fiúktól virágot, meg hoztak be sütit meg ropit és üdítőt.
4/18 anonim válasza:
Én kaptam egy csomó virágot, pedig én csak a recis vagyok. :) Általánosságban 1-1 szálat, amit a nagy halomból vettek ki, amit vittek a kolléganőknek. Jól esett, hogy gondoltak rám is. :)
5/18 anonim válasza:
Mivel nem vagyok Rotschild vagy Soros Gyuszi bácsi, így nem.
De a legolcsóbban valami süteménnyel jössz ki amit magad sütsz. Tele kellene rakni valami anyaggal amitől belédzúgnak és máris megérte
6/18 VirágésBence válasza:
Egy kis csokit mindenkinek.
7/18 Költőnő? válasza:
Mi kaptunk egy szál tulipánt, én személy szerint nagyon örültem neki. :) ők meg kaptak nasit;)
8/18 anonim válasza:
Akik örömködnek! Miért örültök ennyire? Ez csak egy kötelező jellegű ünnep, általános kötelező udvariasság. Én ha csaj lennék nem örülnék ha csak úgy random adna valaki. Főleg nem, mert 1.hova a retekbe tegyem a gazt 2.Mindenki kapott vagyis nem személyre szabott.
10/18 anonim válasza:
8-as. A virág jó illatú és szép és jól mutat otthon egy kis vázába. Ennek örülünk, meg egy kis emberi kedvességnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!