Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magasak vagytok illetve milyen magas a párotok?
Én 168 vagyok.
- első 175
- második 192-3 - ő egy picit magas volt már, fájt a nyakam :)
- harmadik 164 - de alacsonyabbal soha többet, iszonyat komplexusai voltak, meg folyton rinyált ezért (tudom, nem mindenki ilyen, de piszok férfiatlan volt a nyavalygása)
168 cm vagyok, a párom 180 cm körüli.
De előtte jartam 193 cm magas fiúval is, illetve volt velem egymagas is.
Én 170cm vagyok (L) exem 178-180cm körüli(F). Nemrég megtetszett egy 173cm magas pasi, tehát kb. egymagas velem, erre a reakciók: de hát ez a pasi alacsony!!! Mire én: 1. Nem az. 2. És??? Az exem is nyavajgott, ha felvettem egy magassarkút, mert úgy egymagasak vagyunk. Se a rinya se a férfiasság nem a centiken múlik (most a magasságról van szó, khm khm...). Az én egyéni véleményem, hogy a szexben az alacsonyabb még jobb is - aki szereti, ha dugás közben szopják a mellbimbóját, vagy aki szereti állva, az tudja miről beszélek. Vagy pl. 190 centis pasival rendelkező 170 cm alatti lányok: csak nekem van igényem arra, hogy nyakgörcs nélkül a partnerem szemébe nézhessek? Nektek ez nem hiányzik néha?
Jó tudom, tuti én vagyok selejt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!