Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti minek örültök jobban?
Figyelt kérdés
1.) Több éve van barátnőtök és az küld nektek fehérneműs/bikinis/esetleg pucér képet.
2.) Idegen lánytól (akit max látásból ismertek) tőle kaptok ilyen képet.
Melyik izgat fel jobban?
Vagy csak megmézitek egyszer és kuka is a kép?
2016. márc. 7. 06:49
1/9 anonim válasza:
örülök nekik, de a valóságot akarom.
2/9 PearlDiver válasza:
Miért, azon gondolkozol hogy a barátodnak vagy valaki másnak küldd...?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem :)
Barátomnak küldtem. Csal felmerült bennem ez a kérdés.
2016. márc. 7. 06:55
4/9 A kérdező kommentje:
*megnézitek
*csak
2016. márc. 7. 06:55
5/9 anonim válasza:
A 2. jobban felizgatna, de ez nem azt jelenti, hogy jobban is örülnék neki.
6/9 anonim válasza:
A második, tehát küldj nekem is légyszíves!
7/9 PearlDiver válasza:
Aranyos tőled, de azzal ugye tisztában vagy, hogy ami egyszer érinti az internetet, az ott is marad? Nem biztos, hogy képes leszel később kontrollálni, hogy kihez-mihez jut el.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem szoktam olyan képet küldeni. ;)
A bikinis képben meg nincsen semmi különös.
2016. márc. 8. 21:26
9/9 PearlDiver válasza:
Valóban nincs. Tehát nyugodtan küldd ide is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!